Τα μάθατε τα νέα; Ο Β.Πούτιν κήρυξε «υβριδικό πόλεμο» στην Ελλάδα!
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

13 Ιουλίου 2018

Ο εχθρός του λαού δεν είναι το Μνημόνιο και οι δανειστές. Ο αντίπαλος δεν είναι οι Σκοπιανοί που υπεξαιρούν (βασικά δεν χρειάστηκε καν να τα κλέψουν, τους τα χαρίσαμε) το όνομα και τα ιστορικά δικαιώματα της Μακεδονίας. Ούτε καν οι Τούρκοι. Ο εχθρός του λαού είναι η... Ρωσία του Β.Πούτιν!

Αυτό τουλάχιστον προσπαθούν να μας πείσουν από χθες οι κυβερνητικοί και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ με την διαρροή σε καθημερινή πρωινή εφημερίδα της είδησης ότι απέλασαν Ρώσους διπλωμάτους ως «υποκινητές των συλλαλητηρίων στην Ελλάδα για το Σκοπιανό»!

Θα μπορούσε να ήταν ένα καλό σενάριο για φαρσοκωμωδία αν δεν καταδείκνυε την επικινδυνότητα των κυβερνώντων. Είναι επικίνδυνοι, πλέον, για την Ελλάδα.

Μεταλλάχθηκαν μέσα σε χρόνο-ρεκόρ από ένα αριστερό πατριωτικό κόμμα με εθνοκεντρικές πολιτικές αντιλήψεις σε οικονομία και εξωτερική πολιτική και ευρεία λαϊκή αποδοχή, σε ένα κόμμα-σκυλάκι των πιο συντηρητικών και ακραίων κύκλων της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

«Σκυλάκια» της Μέρκελ, αλλά και πολέμιοι του Ν.Τραμπ (ποιος να ξεχάσει το «Ελπίζουμε να μην μας βρει αυτό το κακό» του Α.Τσίπρα στην ερώτηση για το πώς αντιμετωπίζει πιθανή εκλογή του στον Λευκό Οίκο).

Αφού βαρέθηκαν να μετράνε «φάπες» από τον Ρ.Τ.Ερντογάν (μέχρι και αιχμαλώτους στρατιωτικούς έχουν εγκαταλείψει στα χέρια του), αφού «τους κάνει πλάκα» μέχρι και ο Αλβανός Ε.Ράμα, ανακάλυψαν ποιος ευθύνεται για την κατρακύλα τους: Ο Β.Πούτιν και η Ρωσία!

Θα πρέπει να έχουν αυτοκτονικές τάσεις, πραγματικά, για να διαχειρίζονται κατ'αυτό τον τρόπο την εξωτερική πολιτική της χώρας οι κυβερνώντες.

Η συνέχεια του άρθρου εδώ: http://www.pronews.gr/opinion-makers/698980_ta-mathate-ta-nea-o-vpoytin-kiryxe-yvridiko-polemo-stin-ellada

 

ΠελλαNews

Αργυρουπόλεως 6,
58500, Σκύδρα
Τηλέφωνο: +3023810.81811
Fax: +3023810.81812
Mail: info@pellanews.gr
Mail: pellanews@otenet.gr