close search results icon

ΑΣ ΠΑΟΚ: «10 χρόνια Ιβάν Σαββίδης: Μαζί ονειρευόμαστε, μαζί παλεύουμε, μαζί κατακτούμε!»

Ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα.

Για την δεκαετία του Ιβάν Σαββίδη στο τιμόνι του ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε και ο ΑΣ, υπογραμμίζοντας πως: «πορευόμαστε όλοι μαζί για ένα ακόμα λαμπρότερο αύριο».

Μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ πήρε θέση για την δεκαετία του Ιβάν Σαββίδη, επισημαίνοντας πως: «όλες οι προσδοκίες του Κόσμου του μεγάλου ΠΑΟΚ, επιβεβαιώθηκαν».

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν:

«Ήταν 10 Αυγούστου 2012, όταν η Διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, συναντήθηκε με τους εκπρόσωπους του Ιβάν Σαββίδη, στο PAOK Sports Arena, με σκοπό να μπουν οι «χρυσές» υπογραφές για την αλλαγή ιδιοκτησίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από την πρώτη στιγμή οι συνθήκες έμπαιναν σε μία νέα βάση, καθώς ο άνεμος αισιοδοξίας σε όλη την Οικογένεια του ΠΑΟΚ ήταν ισχυρός. Ένας μεγιστάνας της οικονομίας, θα ήταν πλέον ο επικεφαλής μίας τεράστιας προσπάθειας γιγάντωσης του Συλλόγου.

Δέκα χρόνια αργότερα, όλες οι προσδοκίες του Κόσμου του μεγάλου ΠΑΟΚ, επιβεβαιώθηκαν. Κάνοντας πάντα ένα αποφασιστικό βήμα την φορά, ο ΠΑΟΚ απελευθερώθηκε από τα «δεσμά» των χρεών του, έγινε μία υγιής οικονομικά ΠΑΕ, και ξεκίνησε να «χτίζει» και να δημιουργεί μία νέα, χρυσή, σελίδα, στα περήφανα πάντα χρόνια ύπαρξης της.

Η αναγέννηση του Συλλόγου ήρθε σε όλα τα επίπεδα. Το ποδοσφαιρικό τμήμα κατέκτησε έξι τίτλους μέσα στο γήπεδο (δύο Πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα), και τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ κατάφεραν να φέρουν ατελείωτους τίτλους στον Σύλλογο κάθε χρόνο.

Η συνταγή μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, αγάπης και πάθους για τον ΠΑΟΚ, ήρθε να δέσει αμέσως στις καρδιές όλης της Οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ο Σύλλογος μας άλλαξε σε μία στιγμή σελίδα, και πλέον βρίσκεται στην ελίτ της Ευρώπης.

Το νέο μεγάλο στοίχημα ενός πραγματικού ηγέτη, που έχει ως κύριο μέλημα του την περαιτέρω ανάπτυξη της αγάπης του, τον ΠΑΟΚ, είναι το νέο στολίδι, η Νέα Τούμπα, η οποία θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη πνοή, κάνοντας τα όνειρα όλων μας πράξη.

Συσπειρωμένοι, Λαός και Διοίκηση, και με αμέριστη στήριξη στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, πορευόμαστε όλοι μαζί για ένα ακόμα λαμπρότερο αύριο».

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ