Σκύλος εντόπισε επτά τόνους ναρκωτικά σε πλοίο στην Ιεράπετρα
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

06 Δεκεμβρίου 2017

Φορτωμένο ναρκωτικά ήταν το αμπάρι ρυμουλκού πλοίου το οποίο ακινητοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης από άνδρες ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος  νότια της Κρήτης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι οποίες προκύπτουν από τον εξονυχιστικό έλεγχο στον οποίο υποβάλλεται το πλοίο από τις πρώτες κιόλας ώρες τις ακινητοποίησής του, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα flashnews στο εσωτερικό του ήταν καλά κρυμμένοι επτά τόνοι κατεργασμένης κάνναβης, τύπου σοκολάτας, οι οποίοι μάλιστα μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος για φύλαξη στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα ναρκωτικά ανίχνευσε ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ενώ το εξαμελές πλήρωμα που έχει ήδη συλληφθεί αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive το κόστος της ποσότητας που κατασχέθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ανέρχεται στα 70 εκ. Ευρώ ενώ οι ειδικοί εκτιμούν πως πρόκειται για διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Τέλος, κατά τις ίδιες πηγές, η πληροφορία για το παράνομο φορτίο φέρεται να δόθηκε από γαλλικές αρχές ενώ το πλοίο φέρεται να φόρτωσε στην Κύπρο με δηλωμένο προορισμό την Μάλτα.

Δείτε φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης: 

 Πηγή Φωτό: cretalive

Πηγή Φωτό: cretalive

 

Πηγή Φωτό: ekriti

Πηγή Φωτό: ekriti

Πηγή Φωτό: ekriti

Πηγή Φωτό: ekriti

 Πηγή Φωτό: flashnews

 

Πηγή Φωτό: flashnews

Πηγή πληροφοριών: cretalive.gr, flashnews.gr

ΠελλαNews

Αργυρουπόλεως 6,
58500, Σκύδρα
Τηλέφωνο: +3023810.81811
Fax: +3023810.81812
Mail: info@pellanews.gr
Mail: pellanews@otenet.gr