close search results icon

Βένος: «Κάτω τα χέρια από τον Άρη»

Βένος: «Κάτω τα χέρια από τον Άρη»

Με ανάρτηση του στα social media, ο Γιάννης Βένος πήρε θέση για τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών που βάζουν τον Άρη και πάλι στον τοίχο τονίζοντας ότι θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για να μην αδικηθεί ξανά η ομάδα.

«Δυστυχώς ο Άρης, η ομάδα μας,γιά ακόμη μια φορά στοχοποιείται!Μέ τον πιό βάναυσο και προκλητικό τρόπο!

UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Από την προηγούμενη χρονιά, πού η ομάδα έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στήν Ελλάδα, ξεκίνησε ο σχεδιασμός και τα ύπουλα χτυπήματα!

Με το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, είχαμε εκείνη την αδιανόητη αφαίρεση-6 βαθμών, στην γνωστή υπόθεση Lasko,όπου ο Άρης δεν είχε τίποτε να οφεληθεί, καί πού ο καθ'ομολογιαν ένοχος, πήρε την ευθύνη της πράξης επάνω του!

Παρ'όλα αυτά, η δαμόκλειος σπάθη έπεσε βάναυσα στην πλάτη του ΑΡΗ, και οι -6 βαθμοί μπήκαν στόν βαθμολογικό πίνακα, έτσι γιά να πλακώνουν ψυχικά τους παίκτες καί τούς φιλάθλους του ΑΡΗ, κάθε Κυριακή, κάθε αγωνιστική, μετά από κάθε αγώνα!

Καί όλοι όσοι παίξαμε ποδόσφαιρο, γνωρίζουμε πολύ καλά, πόσο επώδυνο είναι αυτό γιά τήν ομάδα και τούς ποδοσφαιριστές, όταν στο ξεκίνημα τού πρωταθλήματος είναι πίσω-6 βαθμούς!

Παρ'όλα αυτά, παρά το μεγάλο ψυχολογικό βάρος, από την αβεβαιότητα, όσον αφορά την έκβαση της υπόθεσης καί των βαθμών, όλη η οικογένεια του Άρη, παλαιψε με γενναιότητα, ποδοσφαιριστές καί φίλαθλοι έδωσαν την δική τους μάχη, τον δικό τους αγώνα!Και κέρδισαν!

Η απαράδεκτη μεθόδευση με τούς -6 βαθμούς δεν απέδωσε!

Ο Άρης δικαιώθηκε,οι βαθμοί επιστράφηκαν, και η ομάδα με αναπτερωμένο ηθικό, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, πήρε το εισιτήριο για μιά Ευρωπαϊκή θέση!Και μάλιστα στον αγώνα με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελιδης, ήταν τέτοια η διακύμανση τού σκορ, στην εξέλιξη του αγώνα, πού έσπασε καρδιές, και ύψωσε στα ουράνια την κάθε Αρειανή ψυχή, με την τελική επικράτηση της αγαπημένης μας ομάδας!

Και οι ξεφτίλες, άκουσον, άκουσον,δεν άφησαν τόν κόσμο να τελειώσει τούς πανηγυρισμούς, καί να απολαύσει όλα αυτά τα συναισθήματα χαράς και υπερηφάνειας πού έφερε αυτή η έξοδος στην Ευρώπη, σε όλη την οικογένεια τού ΑΡΗ!Ούτε ένα εικοσιτετράωρο!

Άμεσα, έθεσαν σε εφαρμογή το plan B, πού υπήρχε στο συρτάρι!

Ένσταση από ένα μέλος μιας επιτροπής, για ένα χρέος του 2005 στον Παλαθουελος,πού ήδη είχε κριθεί από την ίδια επιτροπή με 4-1 υπέρ του Άρη, πριν από αρκετό καιρό, και λογικά είχε λήξει το θέμα!

Δεν έχει καμία σημασία, να μπούμε στην ουσία τού σκεπτικού της ένστασης!Και δεν μας ενδιαφέρει.

Αυτό που βλέπουμε, είναι ότι ο Άρης, συνεχώς στοχοποιείται, με ένα τρόπο προκλητικό καί απαράδεκτο!Όλοι είμαστε αγανακτησμένοι, μέ όλο αυτό που βλέπουμε να γίνεται εις βάρος της αγαπημένης μας ομάδας!

Οι βαθμοί κερδίθηκαν μέσα στο γήπεδο, ο Άρης πανάξια τερμάτισε τρίτος καί πήρε μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη!

Θέλουμε λοιπόν, διεκδικούμε, απαιτούμε, να μας αφήσουν ήσυχους, να απολαύσουμε αυτό το όμορφο ταξίδι, να ζήσουμε το όνειρο γιατί το δικαιούμαστε, το κερδίσαμε δίκαια μέσα στο γήπεδο, και μάς αξίζει!

Και επίσης απαιτούμε,όλα αυτά τα σκουπίδια, πού δεν δικαιούνται και δεν έχουν κανένα απολύτως λόγο, κάθε φορά πού ο ΑΡΗΣ βάλλεται καί αδικείται, να βγαίνουν δημόσια και να κάνουν αρνητική κριτική στην ομάδα μας!Δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα καί καλά θα κάνουν να το βουλώσουν!!

Όλοι εμείς, η οικογένεια του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ, φίλαθλοι, ποδοσφαιριστές, βετεράνοι, διοικητικοί παράγοντες, δεν θα επιτρέψουμε καί δεν θα αφήσουμε να γίνει άλλη αδικία εις βάρος της αγαπημένης μας ομάδας!Το μαχαίρι έφτασε στο κόκκαλο!Είμαστε όλοι ενωμένοι, δυνατοί και θα παλέψουμε μέ νύχια και με δόντια, γιά να μην αφήσουμε όλους αυτούς να αδικήσουν για άλλη μια φορά τον Άρης ΜΑΣ!!!!

Για τον

Σ.Π.Π ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ

Γιάννης Βένος

Πρόεδρος Δ.Σ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ