close search results icon

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Αρνήθηκε κάθε σχέση ο Βούλγαρος – Ζήτησε κατ΄αντιπαράσταση με το θύμα

Ο κατηγορούμενος, μάλιστα, αρνήθηκε και ότι ήταν εκείνος που διακίνησε τα βίντεο όπως του κατολογίζει ο 15χρονος.

Το ρόλο του θεατή υποστήριξε ότι είχε σε ένα από τα περιστατικά του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον, συμμαθητή του στο φροντιστήριο, ο ανήλικος κατηγορούμενος, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων.

«Δηλώνω κατηγορηματικά και θα το αποδείξω ότι ουδεμία σχέση έχω με τις αποτρόπαιες πράξεις που υπέστη ο (…) με τον οποίο συνεχίζω να έχω φιλικές σχέσεις μέχρι και σήμερα. Οφείλω όμως μια τεράστια συγγνώμη σ’ αυτόν και την οικογένειά του, γιατί όφειλα να τον προστατέψω από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκα το πρώτο περιστατικό. Ήμουν παρών στο περιστατικό της 19ης Νοεμβρίου, το οποίο και σταμάτησα φωνάζοντας στα άτομα που συμμετείχαν στο περιστατικό να σταματήσουν» ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ο 15χρονος στο απολογητικό του υπόμνημα.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για τη φρικιαστική υπόθεση, αρνήθηκε ότι τέλεσε οποιαδήποτε κακοποιητική πράξη σε βάρος του συνομηλίκου του, παρά τους αντίθετους ισχυρισμούς του θύματος και ζήτησε μάλιστα την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση τους. «Είναι αληθές ότι κατά το συμβάν στις 19 Νοεμβρίου 2022 ήμουν παρών, καθόμουν στον καναπέ και δεν είχα αντιληφθεί τι επρόκειτο να συμβεί. Είχα γνώση του προηγούμενου βίντεο που είχε βιντεοσκοπηθεί στις 11 Νοεμβρίου, αλλά δεν περίμενα ότι θα ξαναγινόταν κάτι τέτοιο. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού εγώ φώναξα «ρε τι κάνετε». Σε αυτό και μόνο το περιστατικό εμπλέκομαι ως θεατής και δεν είχα πουθενά αλλού ανάμειξη σε κανένα άλλο περιστατικό» ανέφερε -κατά πληροφορίες- ο 15χρονος στο απολογητικό του υπόμνημα.

Ο κατηγορούμενος, μάλιστα, αρνήθηκε και ότι ήταν εκείνος που διακίνησε τα βίντεο όπως του κατολογίζει ο 15χρονος. «Εγώ το έλαβα στα πλαίσια της ομαδικής που είχαμε δημιουργήσει στο Instagram. Το έστειλα με τη σειρά μου σε δύο άτομα συμμαθητές μου. Κατά το χρόνο που απέστειλα το σχετικό αρχείο δεν είχα την παραμικρή σκέψη ότι αυτό που κάνω συνιστά μορφή διακίνησης πορνογραφίας» τόνισε ο ανήλικος στο απολογητικό του υπόμνημα. Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε καταλάβει ότι αυτό που συνέβαινε μπροστά στα… μάτια του ήταν βιασμός. «Σκληρό, φρικτό και τρομακτικό αυτό που βίωσε ο… δύο φορές και δικαίως βρισκόμαστε ενώπιον σας. Ουδείς όμως εκ των συγκατηγορουμένων μου κι εμού, είχε στο μυαλό του ότι αυτό που γίνεται τυποποιείται ως βιασμός. Ουδείς θεώρησε ότι αυτό το σκληρό και απάνθρωπο περιστατικό θα μπορούσε να πληγώσει τόσο βαθιά τον…» φέρεται να υποστήριξε ο ανήλικος στο υπόμνημα του.

Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι έχει στοχοποιηθεί και δέχεται απειλές για τη ζωή του. «Στοχοποιήθηκα και δέχομαι καθημερινά απειλές για τη ζωή και την σωματική ακεραιότητα, κατάρες και συνθήματα στον τοίχο ομορης οικίας, απειλές να μην εμφανιστώ στο σχολείο» επισημαίνει ο ανήλικος στο απολογητικό του υπόμνημα.

Πηγή: newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ