close search results icon

Βιασμός 15χρονου στο Ιλιον: Η ώρα των κοριτσιών…

Ο 17χρονος είναι ο όγδοος από τους συμμετέχοντες στη «συμμορία», με τον δικηγόρο του να αναφέρει πως πλέον είναι στη διάθεση των Αρχών.

Επικοινωνία με τις Αρχές φέρεται να έχει η πλευρά του Αλβανού ανήλικου που συμμετείχε στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ιλιον.

Ο 17χρονος είναι ο όγδοος από τους συμμετέχοντες στη «συμμορία», με τον δικηγόρο του να αναφέρει πως πλέον είναι στη διάθεση των Αρχών. Ο συγκεκριμένος φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» της συμμορίας των ανηλίκων και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει ενδέχεται να βρίσκεται εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στην Αλβανία.

Την ίδια στιγμή, σήμερα Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε ο έβδομος από τους οκτώ άμεσα εμπλεκόμενους στην υπόθεση ο οποίος κρίθηκε επίσης προφυλακιστέος σύμφωνα με την ΕΡΤ. Πρόκειται για έναν ανήλικο, 17 ετών, από τη Βουλγαρία που φέρεται να συμμετείχε στις σοκαριστικές πράξεις κατά του «φίλου» τους, καθώς θύμα και θύτες φαίνεται -όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι συλληφθέντες- πως ήταν στην ίδια παρέα.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν ήδη προφυλακιστεί πέντε ακόμη ανήλικοι που φέρονται να συμμετείχαν στην υπόθεση, ενώ ένας ακόμη έχει μείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους καθώς είναι κάτω των 15 ετών. Στην υπόθεση εμπλέκονται και τέσσερα κορίτσια, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των εμπλεκομένων στους 12 ωστόσο ακόμη δεν έχει διασαφηνιστεί ο ρόλος τους και παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να κληθούν κι εκείνες να καταθέσουν.

πηγή: instanews.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ