close search results icon

Βόμβα για Άλεξ από Νικολούλη πριν το τέλος: «Ακούτε εκεί στην Βέροια»

Βόμβα για Άλεξ από Νικολούλη πριν το τέλος: «Ακούτε εκεί στην Βέροια»

Όπως κάνει κάθε Παρασκευή, έτσι κι αυτή την Παρασκευή, η Αγγελική Νικολούλη φόρεσε κόκκινο σακκάκι, σημάδι πως ξέρει τον δολοφόνο και πέταξε μια βόμβα μεγατόνων λίγο ρπιν το φινάλε.

τα γιορτινά ντύθηκε το πλατό από το Φως στο Τούνελ του Mega και στο γιορτινό αυτό κλίμα, η Αγγελική Νικολούλη πόζαρε μπροστά στο δέντρο του πλατό και έστειλε φιλάκια στους fans της που δεν σταμάτησαν να ταγκάρουν το Τούνελ και την ίδια στα stories τους.

Όπως κάνει κάθε Παρασκευή, έτσι κι αυτή την Παρασκευή, η Αγγελική Νικολούλη φόρεσε κόκκινο σακκάκι, σημάδι πως ξέρει τον δολοφόνο και πέταξε μια βόμβα μεγατόνων λίγο πριν το φινάλε.

0104

Υπόθεση Οδυσσέα:

Το κουβάρι του θανάτου του ράπερ Οδυσσέα Τσιομπόκαλου προσπάθησε το βράδυ της Παρασκευής να ξετυλίξει ξανά η Αγγελική Νικολούλη κι αυτό το βράδυ φάνηκαν οι αστοχίες της αστυνομίας στον φάκελο του 46χρονου που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο το 2021 στην άσφαλτο της επαρχιακής οδού Θηβών – Θίσβης από οδηγό που προηγουμένως τον είχε παρασύρει.

Ο οδηγός του τροχαίου δυστυχήματος αναζητείται μέχρι και σήμερα και την οικογένεια του αδικοχαμένου ράπερ να ζητά μέχρι και σήμερα μια -έστω ηθική- δικαίωση. Σύμφωνα με τα πορίσματα πραγματογνωμόνων, ο Οδυσσέας για άγνωστο λόγο αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητό του στο ύψος της Δομβραίνας και ο οδηγός ενός διερχόμενου οχήματος τον χτύπησε πισώπλατα και τον έσυρε για 16 ολόκληρα μέτρα μέχρι να τον παρατήσει να ξεψυχήσει μόνος του στην ερημιά.

Η Νικολούλη πάντως δεν μάσησε τα λόγια της για τις αστοχίες στην έρευνα που έχουν γίνει από τις επίσημες Αρχές τονίζοντας πως έχουμε χορτάσει από λόγια σε αυτή τη χώρα.

Βόμβα για τον Άλεξ πριν το φινάλε!

0102

16 χρόνια μετά τη δολοφονία του 11χρονου τότε Άλεξ, στη Βέροια η μητέρα του δεν έχει πάρει ακόμα απαντήσεις για το πού βρίσκεται η σορός του παιδιού της. Η Νικολούλη έκλεισε την εκπομπή της, προειδοποιώντας πως κάποιοι στη Βέροια πρέπει να ετοιμαστούν να χάσουν τον ύπνο τους.

«Υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο που μάθαμε.. Ακούτε εκεί στην Βέροια;;; Κι αν κοιμάστε ,θα φροντίσουμε εμείς να το μάθετε», είπε η Αγγελική.

Η Νατέλα Ιτσουαϊτζ, η μαμά του άτυχου Άλεξ δεν έχει βρει τα οστά του παιδιού της και συνεχίζει να παλεύει να μάθει την άληθεια.

«Ακόμα και οι δράστες, έχουν πλέον κάνει τα δικά τους παιδιά. Δεν είναι στη Βέροια πια. Κάποιοι από αυτούς έχουν φύγει στο εξωτερικό. Είναι πολύ δύσκολο όταν συναντάω τους συμμαθητές του Αλέξανδρου. Έχουν πάρει τα πτυχία τους και έχουν τακτοποιηθεί», είχε πει η Νατέλα πριν μερικούς μήνες.

Το Φως στο Τούνελ πρώτο trend στο Twitter- Οι απειλές κατά της Νικολούλη και η σκληρή απάντησή της

Το inside joke με τα κόκκινα σακάκια

Ένας ακόμη τελικά (όπως αποδείχθηκε) αστικός μύθος, ήθελε την απόχρωση των σακακιών της Αγγελικής Νικολούλη να συνδέεται με την εξιχνίαση ή μη ενός μυστηρίου.

Έτσι, όταν εμφανίζεται στο «Φως στο τούνελ» φορώντας κόκκινο σακάκι, πολλοί σπεύδουν να χαρούν εικάζοντας πως τους στέλνει κάποιου είδους μήνυμα ότι έχει βρει τον ένοχο. Όσο ενδιαφέρον και αν φαντάζει αυτό όμως, το έχει διαψεύσει η ίδια σε συνέντευξή της στη «Real», όταν ρωτήθηκε τι ακριβώς συμβαίνει με το περιβόητο κόκκινο σακάκι.

«Το διάβασα και εγώ και γέλασα! Φυσικά και δεν συμβαίνει αυτό. Η επιλογή των ρούχων μου έχει να κάνει περισσότερο με τη διάθεσή μου. Η αλήθεια είναι ότι σε υποθέσεις μυστηρίου που απαιτούν δύσκολη έρευνα και ισορροπίες ακροβάτη, επιλέγω το κόκκινο. Με το μαύρο δεν τα πάνε καλά οι τηλεθεατές», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ