close search results icon

Χατζάρας: «Ο Άρης μπορεί να κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό»

"Έπρεπε να χτίσει πάνω σε Σούντγκρεν και Σάσα "

Χατζάρας: «Ο Άρης μπορεί να κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό»

Ο Γιώργος Χατζάρας μίλησε στο Metropolis 95.5για την εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος, αλλά και την αναμέτρηση μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού.

«Ακόμη είναι πολύ νωρίς. Αν θέλουμε να βρούμε μία ομάδα που εντυπωσίασε ήταν ο Βόλος, με διπλό επί της ΑΕΚ και που δεν έχασε από τον Ολυμπιακό. Εκανε το ανέλπιστο. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν νορμάλ» είπε αρχικά, ενώ για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού σχολίασε:

«Οι ομάδες γίνονται όταν πρέπει να γίνουν. Αυτό που συνέβη στον Ολυμπιακό το πληρώνει τώρα. Μπορεί να φέρει καλούς παίκτες, αλλά για να γίνεις ομάδα με ισορροπία σε φάσης άμυνας και επίθεσης θέλει χρόνο. Το ελληνικό πρωτάθλημα, βέβαια, είναι ρηχό και ίσως φανεί πιο σύντομα η διαφορά.

Εχει ευκαιρία και ο Άρης απέναντι στον Ολυμπιακό, αρκεί να είναι αυτός που πρέπει να είναι, γιατί και ο Άρης πρέπει να γίνει ομάδα. Εχει πάρει αρκετούς παίκτες. Θέλει σταθερότητα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις του. Αυτή την περίοδο, οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό.»

Για τις αλλαγές που έφερε ο Τερζής σημείωσε: «Και στα δύο ματς η ομάδα πρόσεχε την άμυνά της, είχε λογική στην επίθεση και όταν ήταν μπροστά είχε μία ασφάλεια στην άμυνα. Εχω ακούσει πολλές γραφικότητες. Πρέπει να έχει ισορροπία μία ομάδα, ούτε η επίθεση, ούτε η άμυνα κάνουν την διαφορά, κυρίως, οι άμυνες, όμως, δίνουν πρωταθλήματα.»

Σχετικά με τους Μπράμπετς-Φαμπιάνο τόνισε: «Είχα παρατηρήσει και στα ευρωπαϊκά ματς του Άρη ότι δεχόταν τελικές με μεγάλη ευκολία. Η μπάλα έφτανε εύκολα στην άμυνά του. Οταν δέχεσαι πολλές επιθέσεις φαίνεται ότι δεν είσαι και καλός αμυντικός. Τους καινούργιους παίκτες θα τους δούμε. Είναι εύκολο να κάνεις κριτική, το θέμα είναι να είναι εποικοδομητική. Ο Αρης δεν έπρεπε να διώξει τον δεξιό μπακ και τον Σάσα και να έχτιζε πάνω εκεί. Παρατήρησα το παιδί που πήγε στην Μακάμπι (σ.σ Σούντγκρεν), είναι εξαιρετικός. Δεν μπορείς να ψήσεις ένα... αρνί σε 15 λεπτά, χρειάζεται ώρες. Αυτό εισπράττουν αυτή την στιγμή οι ομάδες. Πέφτουμε σαν χώρα στην 20η θέση της UEFA και αυτό είναι το λυπηρό.»

πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ