close search results icon

Δανεικός στον Άρη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ο Μαυριτανός αγωνίστηκε σε συνολικά έξι αγώνες των πειραιωτών τη φετινή σεζόν, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει ή να μοιράσει κάποια ασίστ.

Ποδοσφαιριστής του Άρη για το υπόλοιπο της χρονιάς θα είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε και τυπικά παραχώρηση από τον Ολυμπιακό στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Καμαρά παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες στην ομάδα του Άλαν Πάρντιου, με σκοπό να πάρει παιχνίδια και να βοηθήσει τους Κίτρινους.

Ο Kαμαρά αποτέλεσε επιλογή Πέδρο Μαρτίνς το περασμένο καλοκαίρι. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε επιλέξει να αποκτηθεί ο επιθετικός από τη Μαυριτανία κρίνοντας ότι θα μπορούσε με την ταχύτητα και τον τρόπο παιχνιδιού του να προσφέρει μία διαφορετικού τύπου λύση στην επίθεση των ερυθρόλευκων. Τόσο που δεν συνέβη ποτέ, καθώς ούτε ο Μαρτίνς ούτε οι επόμενοι προπονητές του Ολυμπιακού εμπιστεύτηκαν τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μαυριτανός αγωνίστηκε σε συνολικά έξι αγώνες των πειραιωτών τη φετινή σεζόν, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει ή να μοιράσει κάποια ασίστ. Ποδοσφαιριστής είχε ενημερώσει εδώ και καιρό από τον Μίτσελ ότι δεν υπολογίζεται και ότι θα έπρεπε να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Άρης επέμεινε για την επιστροφή του και ο 27χρονος επιθετικός επιστρέφει στην ομάδα που τον έφερε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί έως το τέλος της σεζόν. Στη συμφωνία μεταξύ του Άρη και του Ολυμπιακού προβλέπεται και υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

πηγή: in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ