Αυστραλία: Μυστηριώδες πλάσμα που φτύνει μωβ δηλητήριο εμφανίστηκε σε παραλία (pic) | PellaNews

Αυστραλία: Μυστηριώδες πλάσμα που φτύνει μωβ δηλητήριο εμφανίστηκε σε παραλία (pic)

Ένα μυστήριο θαλάσσιο πλάσμα εμφανίστηκε σε μία παραλία στη δυτική Αυστραλία κάνοντας τους λουόμενους να αναρωτιούνται τι είναι.

Το περίεργο κίτρινο θαλάσσιο πλάσμα που φτύνει ένα μωβ δηλητήριο εμφανίστηκε σε παραλία του Περθ τη Δευτέρα και άφησε άφωνους όσους ήταν εκεί και το είδαν.

Αμέσως το έβγαλαν φωτογραφία και τη δημοσίευσαν στα social media αναφερόμενοι σε αυτό ως «εξωγήινο» σε μία προσπάθεια να λάβουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσαν για αυτό καθώς και για να προειδοποιήσουν τους λουόμενους.

Κάποιοι ανέφεραν ότι πρόκειται για τον «δολοφόνο σκύλων», καθώς το δηλητήριο του είναι γνωστό ότι είναι τοξικό για τους σκύλους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι επιστήμονες δεν άργησαν να δώσουν μία απάντηση για την πραγματική ταυτότητα αυτού του πλάσματος, αναφέροντας ότι πρόκειται για τον θαλάσσιο λαγό.

Ο θαλάσσιος λαγός, που εμφανίζεται συχνά στα νερά της Αυστραλίας, έχει μέγεθος που φτάνει τα 20 εκατοστά και μπορεί να μεγαλώσει τόσο πολύ που να φτάνει να ζυγίζει 14 κιλά.

Το εν λόγω πλάσμα δεν απειλείται ποτέ από άλλα ψάρια εξαιτίας του τοξικού υγρού και της ικανότητας να κρύβεται.

Ο Αναπληρωτής Καθηγητής Culum Brown από το Πανεπιστήμιο Macquarie δήλωσε στο Australian Geographic ότι το υγρό αυτό μπορεί να είναι θανατηφόρο για κατοικίδια ζώα.

Πηγή: daily mail

Αναδημοσίευση: skai.gr