Δήμος Έδεσσας: Δημιουργικό Χριστουγεννιάτικο Σαββατοκύριακο
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στην Έδεσσα» το Σάββατο και την Κυριακή, 14 & 15 Δεκεμβρίου, η Στοά Καλλιτεχνών στους Μύλους υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους με δημιουργική απασχόληση. Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών «Απελλής» θα κατασκευάσει Χριστουγεννιάτικο χωριό με την συμβολή των παιδιών, ενώ οι μικροί μας φίλοι μπορούν να ψυχαγωγηθούν με κατασκευές και ζωγραφική από στο Εργαστήριο Κεραμικής.
Το Σάββατο, στις 17:00 μ.μ. στην αίθουσα Π.Ε Πέλλας (Νομαρχία) θα πραγματοποιηθεί μία μοναδική Χριστουγεννιάτικη συναυλία από τις Φιλαρμονικές των Δήμων Λαμίας, Έδεσσας και Βέροιας, που θα μας ταξιδέψουν με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από όλον τον κόσμο.
Την Κυριακή, στις 12:00, οι Φιλαρμονικές των Δήμων Λαμίας και Έδεσσας θα γεμίσουν με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια τον κεντρικό πεζόδρομο της Έδεσσας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Μηδενικές αυξήσεις στα δημοτικά τέλη του 2026
13 Νοεμβρίου 2025 -
Πιερία: Τοπική Ανάπτυξη Υπαίθρου στο Πνευματικό Κέντρο Καταχά
13 Νοεμβρίου 2025 -
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Αγροσυκιά Πέλλας
13 Νοεμβρίου 2025 -
Η εορτή του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης στη Δράμα
13 Νοεμβρίου 2025