Δήμος Σκύδρας και Γιάννης Σουμελίδης οι τυχεροί στην κοπή βασιλόπιτας
Στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και ακολούθως όπως συνηθίζεται στην Σκύδρα κόπηκε και η βασιλόπιτα, τόσο για τα νομικά πρόσωπα όσο και για τους δημοτικούς συμβούλους και προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων.
Στην πρώτη πίτα η Δήμαρχος ήταν αυτή που χαμογέλασε βλέποντας το τυχερό φλουρί στο κομμάτι του Δήμου Σκύδρας ενώ από τους Δημοτικούς Συμβούλους ο Γιάννης Σουμελίδης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης ήταν ο τυχερός για το 2020. Όσο για τους προέδρους των Τοπικών Διαμερισμάτων το φλουρί έπεσε στο Μάνδαλο και στον πρόεδρο Χρήστο Αβραμίδη.
Παρακολουθείστε τον αγιασμό στην έναρξη της συνεδρίασης καθώς και το μήνυμα της Δημάρχου μαζί με την διαδικασία της κοπής της βασιλόπιτας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Η ΚΟΘ στην Αριδαία (βίντεο)
18 Νοεμβρίου 2025 -
Με σθεναρά βήματα ο Δήμος Μετεώρων
18 Νοεμβρίου 2025 -
Οικογενειακό κλίμα στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης
18 Νοεμβρίου 2025