close search results icon

"Δυνατό"...ατύχημα στον δρόμο από Γιαννιτσά προς Έδεσσα (στο ύψος των Jumbo)

Δύο τραυματίες, ο ένας ελαφριά. 

"Δυνατό"...ατύχημα στον δρόμο από Γιαννιτσά προς Έδεσσα (στο ύψος των Jumbo)

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Σύγκρουση μεταξύ τριών οχημάτων, όπου η μία ακολούθησε την άλλη, έγινε σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου το πρωί, στον δρόμο από Γιαννιτσά προς Έδεσσα, στο ύψος των Jumbo.

Συγκεκριμένα ΙΧ αυτοκίνητο χτύπησε από πίσω γεωργικό ελκυστήρα (τρακτέρ), με αποτέλεσμα αυτό να εκσφεδονιστεί εκτός της πορείας του, να μπει στο αντίθετο ρεύμα, όπου χτύπησε με τη σειρά του ΙΧ και μάλιστα αγροτικό.

Άμεσα επενέβησαν αστυνομία και ΕΚΑΒ. 

309248793-1523189041472358-6750731363590991318-n.jpg

Ο οδηγός του αγροτικού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με αρκετά χτυπήματα (γρατζουνιές, μώλωπες) αλλά η κατάσταση της υγεία του είναι καλή.

Επιβάτης του ΙΧ επιβατικού, μία γυναίκα, τραυματίστηκε αλλά ευτυχώς ελαφριά. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του pellanews.gr πήγαινε για εξετάσεις για πρόβλημα υγείας, οπότε γλίτωσε πραγματικά από χειρότερα! 

Ο δρόμος από Γιαννιτσά προς Έδεσσα (και τούμπαλιν), από την έξοδο/είσοδο, παρουσιάζει έντονη επικινδυνότητα και χρειάζεται σύνεση προσοχής και υπομονή, φυσικά στοιχεία που συνθέτουν ένα σκηνικό χωρίς μεγάλες ταχύτητες. Πρωινά, νύχτα και ημέρες που βρέχει, η επικινδυνότητα αυτή αυξάνεται...

Γι' αυτό, για μία ακόμη φορά φωνάζουμε: Κάντε τον δρόμο Θεσσαλονίκη-Γιαννιτσά-Έδεσσα! 

Τι δεν καταλαβαίνετε;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ