close search results icon

Δύο ετών κοριτσάκι πέθανε από θερμοπληξία – Έμεινε 7 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο

Κάμερα κατέγραψε τη μητέρα έξω από το σπίτι της να λυγίζει και να πέφτει στο έδαφος και έναν αστυνομικό να την αγκαλιάζει και να προσπαθεί να την παρηγορήσει.

Δύο ετών κοριτσάκι πέθανε από θερμοπληξία – Έμεινε 7 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο

Τραγική κατάληξη είχε ένα δύο ετών κοριτσάκι στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, καθώς πέθανε από θερμοπληξία αφού οι γονείς της την ξέχασαν για 7 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο εν μέσω καύσωνα.

Το αυτοκίνητο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της οικογένειας. Το άτυχο κοριτσάκι εντόπισε ένας γείτονας, ο οποίος και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Το παιδάκι όμως είχε πάθει καρδιακή ανακοπή και παρόλο που έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, ήταν αργά για να σωθεί.

Οι γονείς, όπως όλα δείχνουν, δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι έχουν ξεχάσει την δύο ετών κορούλα τους μέσα στο αυτοκίνητο. Κατάλαβαν τι είχε συμβεί όταν οι αστυνομικοί έφτασαν σπίτι τους και τους ανακοίνωσαν ότι το παιδάκι τους ήταν νεκρό. Μάρτυρες από τη γειτονιά, σύμφωνα με την Daily Mail, δήλωσαν πως τους άκουσαν να κλαίνε και να ουρλιάζουν στο άκουσμα της είδησης.

Κάμερα κατέγραψε τη μητέρα έξω από το σπίτι της να λυγίζει και να πέφτει στο έδαφος και έναν αστυνομικό να την αγκαλιάζει και να προσπαθεί να την παρηγορήσει. Γείτονες δήλωσαν στο NBC New York πως η κατάστασή της ήταν τόσο άσχημη που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το 22ο παιδί που πεθαίνει φέτος στις ΗΠΑ από εγκατάλειψη σε αυτοκίνητο και τέσσερα παρόμοια περιστατικά έχουν καταγραφεί μέσα σε μία μόνο εβδομάδα τον Αύγουστο.

Οι έρευνες από τις αρμόδιες αρχές συνεχίζονται, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος των γονέων.

Πηγή: newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ