close search results icon

Εκδηλώσεις ΠΑΣΟΚ εις μνήμη της Φώφης Γεννηματά

Τιμώντας τη μνήμη της και την πολιτική της παρακαταθήκη.

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες από το θάνατο της αγαπημένης μας Προέδρου Φώφης Γεννηματά.

Τιμώντας τη μνήμη της και την πολιτική της παρακαταθήκη τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί προγραμματική εκδήλωση για την Υγεία και το Κράτος Πρόνοιας στο ξενοδοχείο CARAVEL με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη.

Παράλληλα, εκείνη την εβδομάδα κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα επισκεφτούν νοσοκομεία και δομές πρόνοιας πανελλαδικά προκειμένου να καταγράψουν προβλήματα, δυσλειτουργίες και ανάγκες.

Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Οκτωβρίου 2022 στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Χαριλάου Τρικούπη 50) για δωρεάν προληπτικό μαστογραφικό έλεγχο συνεχίζοντας το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού και τιμώντας τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, η οποία εγκαινίασε το 2008 τη δεύτερη κινητή μονάδα της Εταιρείας. Απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία που θα παράσχει δωρεάν τον προληπτικό μαστογραφικό έλεγχο.

Τηλέφωνα για ραντεβού:210-3665378

Τα ραντεβού θα κλείνονται με σειρά προτεραιότητας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ