Ένταση, φωνές και… σπασμένα στο ξενοδοχείο των μεταναστών! (video) | PellaNews

Ένταση, φωνές και… σπασμένα στο ξενοδοχείο των μεταναστών! (video)

νταση σημειώθηκε τις βραδινές ώρες της Πέμπτης στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνται τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα στην περιοχή των Καμένων Βούρλων. Κάποιοι εκ των προσφύγων που βρίσκονταν στο ξενοδοχείο άρχισαν να πετάνε πράγματα εκτός αυτού και να δημιουργούν φθορές μιας και όπως λέγεται ήθελαν να αποχωρήσουν από το σημείο. Εκεί βρέθηκε αστυνομική δύναμη προκειμένου να μην πάρει έκταση το επεισόδιο και όντως έτσι συνέβη μιας και λίγα λεπτά αργότερα το όλο θέμα έληξε.

Οι κάτοικοι των Καμένων Βούρλων βρέθηκαν εκτός του ξενοδοχείου και ήταν απλοί παρατηρητές στα όσα συνέβαιναν.Δείτε τι ακριβώς συνέβη όπως κατεγράφη από κατοίκους της περιοχής που βρέθηκαν στο σημείο: 

Νωρίτερα ο Νότης Μηταράκης στο Open έκανε λόγο για ακραία φαινόμενα και έλλειψη ανθρωπισμού στα Καμμένα Βούρλα έχοντας κόντρα στον αέρα με τον δήμαρχο Γιάννη Συκιώτη.

Τέλος νέα κινητοποίηση εντός της Εθνικής Οδού από τους κατοίκους των Καμένων Βούρλων στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους για την αιφνιδιαστική εγκατάσταση των προσφύγων στην περιοχή τους.Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου της ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΦΟΡΕΩΝ – ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ:

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ, ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 3.00μμ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 4:00μμ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΘΕ.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ!!!

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ