Θεσσαλονίκη-Φόνος ταξιτζή: «Όλα είναι λόγια της 46χρονης-Ήθελε την κόρη υποχείριό της» | PellaNews

Θεσσαλονίκη-Φόνος ταξιτζή: «Όλα είναι λόγια της 46χρονης-Ήθελε την κόρη υποχείριό της»

Ως έναν άνθρωπο που λάτρευε την κόρη του περιέγραψε τον 49χρονο ταξιτζή η μητέρα της 46χρονης κατηγορουμένης, τονίζοντας πως η κόρη της είναι υπεύθυνη για την άγρια δολοφονία αλλά και για την αρχική κατάθεση της 19χρονης, προσθέτοντας πως δεν υπήρχε καμία κακοποιητική συμπεριφορά από την πλευρά του γαμπρού της.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΪΝΑ

«Επιμένω ξανά και ξανά πως δεν το έκανε η 19χρονη. Με τίποτα. Το παιδί αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα του. Όταν την επισκέφτηκα στην φυλακή, μου είπε πως όλα τα σχεδίασε η μαμά της και της είπε ακριβώς τι να αναφέρει, λέγοντάς της πως επειδή είναι νέα θα βγει νωρίς, ενώ εκείνη θα σαπίσει στη φυλακή. Η κόρη μου νόμιζε πως το παιδί θα μείνει μέσα δύο εβδομάδες» κατέθεσε η μάρτυρας.

Μάλιστα, στη συνέχεια ισχυρίστηκε πως η 46χρονη κατηγορούμενη έλεγε συνέχεια άσχημα λόγια στο παιδί για τον πατέρα της. «Η κόρη μου δεν μου επέτρεπε να πάω στο σπίτι τους χωρίς να τους το πω. Όσες φορές πήγα μόνη μου, ήθελε να φύγει από το σπίτι, δεν καθόταν. Για ένα διάστημα μου έλεγε να πηγαίνω την Τρίτη και την Πέμπτη. Περισσότερα έλεγα με τον γαμπρό μου παρά με το παιδί μου. Δεν μου άρεσε ποτέ η σχέση που είχαμε».

Η μάρτυρας επίσης κατέθεσε πως η εγγονή της δεν πρόκειται να έκανε την πράξη για την οποία κατηγορείται, ισχυριζόμενη μάλιστα πως όλα είναι λόγια της μητέρας της. «Η μάνα της μας έλεγε πως το παιδί είναι δικό της. Ήθελε να την έχει υποχείριο της. Είναι αδύνατον να έχει κάνει κάτι τέτοιο το παιδί, καθώς δεν μιλούσε ποτέ άσχημα για αυτόν».

«Το ξύλο μπορεί να το έφαγε από άλλον όχι από τον αδερφό μου»

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε η αδερφή του θύματος, η οποία ξεσπώντας σε κλάματα ανέφερε πως «τρελάθηκα όταν άκουσα τα περί βιασμού της κόρης του. Είχαν κακές σχέσεις με τον πατέρα της».
Επίσης, θέλοντας να τονίσει την αγάπη του θύματος προς τη σύζυγό του, υπογράμμισε πως την παρακαλούσε ξανά και ξανά να γυρίσει, ακόμη κι αν διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις, και είχε κάνει παιδί με άλλον άνδρα. Αναφερόμενη στην 46χρονη μητέρα είπε πως ο αδερφός της δεν θα σήκωνε ποτέ χέρι πάνω της. «Μπορεί να έφαγε ξύλο από άλλον, όχι όμως από τον αδερφό μου», σημείωσε.

«Ανθρωπόμορφο τέρας, ο πατέρας του αδερφού μου»

Σύμφωνα με άλλον μάρτυρα, ο οποίος είναι αστυνομικός που μετέβη στο σημείο της δολοφονίας το θύμα βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος, φορώντας μόνο ένα σορτς. «Είχε πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο και τον τράχηλο. Δεν είδα τον πανικό που θα ένιωθα εγώ αν σκότωναν τον δικό μου πατέρα ή σύζυγό».

Ο μάρτυρας κατέθεσε στο δικαστήριο πως η 46χρονη είπε ότι πήγε δίπλα στο θύμα και του κρατούσε τα χέρια σε περίπτωση που αντιδράσει. «Πρόσθεσε ακόμα ότι το θύμα δεν συναινούσε στο διαζύγιο. Η 19χρονη δεν τον αποκάλεσε ποτέ πατέρα. Τον έλεγε ο πατέρας του αδερφού μου και ανθρωπόμορφο τέρας».

Η δίκη συνεχίζεται με την εξέταση μαρτύρων.