Τραγωδία στο Βόλο - Πιτ μπουλ κατασπαραξε γυναίκα | PellaNews

Τραγωδία στο Βόλο - Πιτ μπουλ κατασπαραξε γυναίκα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ένας άντρας που γυρνώντας στο σπίτι του βρήκε τη γυναίκα του νεκρή και το σκύλο τους να βρίσκεται από πάνω της και να τη δαγκώνει με μανία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του TheNewspaper.gr., η 69χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή μέσα στο σπίτι της στα Καλά Νερά, λίγο έξω από το Βόλο.

Η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα και βρέθηκε νεκρή στην κουζίνα του σπιτιού, με το μοιραίο να σημειώνεται όταν ο άντρας της απουσίαζε.

Το πλέον σοκαριστικό της υπόθεσης, είναι ότι ο άντρας αντίκρισε το πτώμα της συζύγου του με πολλά αίματα σε διάφορα σημεία της κουζίνας και το πιτμπουλ που έχουν να βρίσκεται πάνω από τη σορό της συζύγου του και να τη δαγκώνει με μανία σε διάφορα σημεία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο σκύλος, μόλις κατάλαβε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή όρμησε επάνω της και την δάγκωσε με μανία, καταφέροντας της πολλά τραύματα.

Σε κατάσταση πανικού ο σύζυγος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου, έφτασε στο σημείο, με τους διασώστες απλά να βεβαιώνουν τον θάνατο της γυναίκας.