close search results icon

Ένα καλό team από εργαζόμενους της ΔΕΥΑΠ

Οι εργασιακές σχέσεις πέρα από την κλεισούρα των γραφείων. 

Η ΔΕΥΑ Δήμου Πέλλας είναι μία επιχείρηση που κρατά δεκαετίες ύπαρξης στην αυτοδιοίκηση των Γιαννιτσών και ευρύτερα πια του Δήμου Πέλλας. Πρόσωπα πολλά έχουν περάσει, πρόσωπα νέα την απαρτίζουν συνεχώς, ανάλογα και με τις σύγχρονες ανάγκες.

Φυσικά ΔΕΥΑ δεν σημαίνει μόνο αυτό που βλέπουμε στο δρόμο. Δηλαδή οχήματα που επιδιωρθώνουν βλάβες με εργαζόμενους οι οποίοι αποτελούν τα συνεργεία "κρούσης" της επιχείρησης, όταν υπάρχουν τεχνικά προβλήματα. Είναι και ο Βιολογικός Καθαρισμός, αλλά είναι και οι διοικητικές υπηρεσίες, οι οποίες καθορίζουν όλα αυτά με τα οποία η επιχείρηση λειτουργεί στα τμήματα της με προγραμματισμό και φυσικά όλα όσα έχουν σχέση με τον πολίτη, δημότη, καταναλωτή. Και βεβαίως είναι οι καταγραφείς των ρολογιών (υδρομετρητές), οι οποίοι κάνουν χιλιόμετρα "στίβου" στο δύσκολο "πόστο" τους. 

Μία εκ του τιμ με εργαζόμενους της ΔΕΥΑ Πέλλας, μιας και όλοι οι εργαζόμενοι κάνουν μια "ισχυρή ομάδα", που φέρει όσο το δυνατόν περισσότερο θετικά αποτελέσματα, επέλεξε να συσφίξει τις εργασιακές σχέσεις ακόμη περισσότερο και επέλεξε, μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, να τιμήσει και τον καλό καιρό, με ένα ουζάκι, στον Πεζόδρομο των Γιαννιτσών.

Πάντα τέτοια και πάντα δίπλα στο δημότη που σας χρειάζεται λοιπόν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ