close search results icon

Ενίσχυση για τον Εδεσσαϊκό

Ενίσχυση για τον Εδεσσαϊκό

Σημαντική ενίσχυση για την ιστορική ομάδα της Πέλλα που έκανε δικό της τον Αριδαιώτη επιθετικό Τάσο Ιωάννου αλλά και διατήρησε στο ρόστερ της τον τερματοφύλακα Παύλο Ερυθρόπουλο. 

Οι ανακοινώσει της ομάδος: 

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο GOALKEEPER ΠΑΥΛΟΣ ΕΡΥΘΡΟΠΟΥΛΟΣ


Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον τερματοφυλακα Παύλο Ερυθροπουλο. Για τον goalkeeper θα είναι η 3η διαδοχική σεζόν που θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με την τρίαινα στο στήθος.
Ο Παύλος Ερυθροπουλος στις πρώτες του δηλώσεις, μετά τα τυπικά της συμφωνίας, τόνισε:Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω την συνεργασία μου με τον Eδεσσαϊκό, μια ομάδα με τεράστια ιστορία. Kαταρχήν εύχομαι να έχουμε όλοι την υγεία μας και μετέπειτα υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Eυχαριστώ την ομάδα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και καλώ τους πάντες να στηρίξουν την ομάδα και να δείξουν τι σημαίνει πραγματικά Εδεσσαϊκός

Ο ΤΑΣΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟ


Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 25χρόνου επιθετικού Τάσο Ιωάννου. Το νέο μεταγραφικό αποκτήμα γνωρίζει την κατηγορία καθώς τα τελευταία 5 χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αλμωπου και της Θύελλας Σαρακηνών. Την περσινή χρόνια σημείωσε 7 goal. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Tασος τόνισε τα εξής :Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ιστορικό σύλλογο του Εδεσσαϊκου και από πλευράς μου θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ