close search results icon

Εντατική πρόοδος σε επαφές με «Ντέλια» για την αναπροσαρμογή - Είπε όχι στα 10 εκατομμύρια της Σάλτσμπουργκ

Υπάρχουν «σειρήνες» από το εξωτερικό.

Εντατική πρόοδος σε επαφές με «Ντέλια» για την αναπροσαρμογή - Είπε όχι στα 10 εκατομμύρια της Σάλτσμπουργκ

Δεν αργεί η ημέρα στην οποία θα ανακοινωθεί η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς υπάρχει σημαντική πρόοδος στις συζητήσεις των δύο πλευρών για να υπάρξει νέα διαμόρφωση στους όρους που υπάρχουν στο συμβόλαιο του νεαρού άσσου του Δικεφάλου, με τον εκπρόσωπο της ξένης εταιρείας που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή να κάνει επαφές με τους «ασπρόμαυρους» στο περιθώριο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε ένα εξαιρετικό κλίμα.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν «σειρήνες» από το εξωτερικό καθώς η αυστριακή Σάλτσμπουργκ «χτύπησε» την πόρτα του Δικεφάλου για τον νεαρό ποδοσφαιριστή προσφέροντας στον ΠΑΟΚ ένα ποσό της τάξεως των 10 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της, με τους ιθύνοντες των Θεσσαλονικέων να αξιολογεί τον ποδοσφαιριστή περίπου στα 20 εκατομμύρια ως μία πρώτη βάση συζήτησης.

Ο 19χρονος άσος αμείβεται με περίπου 200.000 ευρώ (με τα μπόνους το ποσό ανεβαίνει) και ο ΠΑΟΚ θέλει να τον πάει σε επίπεδα βασικού παίκτη της ομάδας και έτσι να στείλει και μήνυμα στις σειρήνες από το εξωτερικό. Στην περίπτωση του Βολιώτη άσου ο ΠΑΟΚ είχε φροντίσει να τον "δένει" με καλά συμβόλαια. Αρχικά, τον Νοέμβριο του 2020 και στη συνέχεια, 1,5 χρόνο μετά, πέρυσι τον Ιανουάριο πριν πάει δανεικός στην Έουπεν, είχε συνάψει μαζί του νέα συμβόλαια με πολύ καλές απολαβές.

πηγή: metrosport.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ