close search results icon

Επίδειξη δύναμης και 5αρα

Επίδειξη δύναμης και 5αρα

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάλμα που πέτυχε χατ-τρικ και άξιους συμπαραστάτες τους Μαντσίνι, Ζερβινιό και Φαμπιάνο, ο Άρης συνέτριψε με 5-0 την Λαμία και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία ματς. Με 10 παίκτες από το 21ο λεπτό οι Φθιώτες.

Το ματς


Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τον Άρη να βάζει τη μπάλα κάτω και να προσπαθεί να απειλήσει μέσα από γρήγορες μεταβιβάσεις των παικτών του, όμως η Λαμία όχι μόνο δεν επέτρεψε να νιώσει τον οποιονδύποτε κίνδυνο ο Σαράνοβ αλλά ήταν εκείνη που είχε τις δύο πρώτες τελικές, με καλύτερη την προβολή του Ντε Βινσέντι από πλεονεκτική θέση που σταμάτησε ο Κουέστα.

Ωστόσο το σκηνικό άλλαξε πολύ γρήγορα και για αυτό συνέβαλαν δύο φάσεις που έγιναν μέσα σε μερικά λεπτά. Στο 17' ο Άρης ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στην πρώτη του τελική, με κεφαλιά του Φαμπιάνο από σέντρα του Πάλμα (πρώτο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για το σκόρερ) και στο 21ο λεπτό η Λαμία έμεινε με 10 παίκτες, με τον Μπεχαράνο να χάνει την ψυχραιμία του μετά από κίτρινη κάρτα που δέχτηκε για φάουλ και να βλέπει τον Σιδηρόπουλο να του δείχνει κόκκινη κάρτα για εξύβριση.


Με γκολ στην πλάτη και παίκτη λιγότερο το έργο της Λαμίας είχε γίνει βουνό αυτομάτως και ο Άρης που... μυρίστηκε αίμα δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Οι παίκτες του Πάρντιου επέβαλαν πλήρως το δικό τους τέμπο μέχρι το 40ο λεπτό και έκαναν ό,τι ήθελαν στο χορτάρι, με τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μία την άλλη.


Μεγάλος πρωταγωνιστής σε αυτό το διάστημα για τους κίτρινους ήταν ο Λουίς Πάλμα, που μετά από την ασίστ στον Φαμπιάνο, χρίστηκε σκόρερ δύο φορές. Στο 33' νίκησε τον Σαράνοβ με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, σε μία φάση που το... μισό γκολ άνηκε στον Ζερβινιό για την υπέροχη ατομική ενέργεια που έκανε πριν δώσει την ασίστ, ενώ στο 36' έγραψε το 3-0 με υπέροχο φαλτσαριστο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Περισσότερα στο sport24



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ