close search results icon

Έρευνα και στην Κρήτη για τον 28χρονο που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 4χρονο αγόρι

Το χυδαίο σχόλιο για 14χρονη μαθήτρια. 

Έρευνα και στην Κρήτη έχουν ξεκινήσει οι Αρχές, για να διαπιστωθεί εάν ο Δημήτρης Κραβαρίτης, ο ποδοσφαιριστής που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 4χρονο παιδί στο Αγρίνιο, είχε παρενοχλήσει ανήλικα παιδιά κι εκεί.

Η είδηση για την κατηγορία που τον βαραίνει έχει προκαλέσει σοκ και στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου όπως επίσης στο Μεσολόγγι από όπου πέρασε ως ποδοσφαιριστής αλλά και στο Αγρίνιο όπου φέρεται να τέλεσε την πράξη της ασέλγειας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που μεταδίδει το neakriti.gr σχετικά με την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία, ο νεαρός μεσοεπιθετικός ζούσε στο Ρέθυμνο από το 2012 ως τις αρχές της περυσινής χρονιάς. Θεωρείτο από τα σπάνια ταλέντα στη θέση του, ενώ και ο ίδιος καμάρωνε γράφοντας στον «τοίχο» του στο Facebook ότι «είναι το καλύτερο αριστερό χαφ στην κατηγορία». Οι υπεύθυνοι της Επισκοπής Ρεθύμνου τον είχαν ξεχωρίσει από τα τμήματα υποδομής της ομάδας Ελπίδες Αγρινίου, όπου είχε ξεκινήσει την αθλητική του καριέρα το 2008 και του έκαναν πρόταση να πάρει μετεγγραφή.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης την αποδέχθηκε και εγκαταστάθηκε στο Ρέθυμνο, όπου αγωνίστηκε αρχικά στα τμήματα υποδομής, στη συνέχεια στην Κ-19 και έπειτα στην πρώτη ομάδα της Επισκοπής. Το 2014 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και αγωνίστηκε στη Football League. Στις 15 Ιανουαρίου το 2015, πήρε μετεγγραφή για τον Άρη Ρεθύμνου με τον οποίο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Το χυδαίο σχόλιο για 14χρονη μαθήτρια

Οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως τις δημοσιότητας είναι αμέτρητες τόσο για την κόλαση που περνούσε το μικρό παιδί στα χέρια του παιδόφιλου όσο και για την ζωή του δράστη.

Μία ανάρτηση στο Facebook, δείχνει το πόσο χυδαίος ήταν ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κραβαρίτης.

Το άτομο που έκανε την ανάρτηση, θυμάται μια παλιότερη συνάντηση που είχε μαζί του και πιο συγκεκριμένα ένα σχόλιο που είχε κάνει για μια 14χρονη μαθήτρια.

Η σοκαριστική ανάρτηση

«Θα το ανεβάσω ξανα… Καθως κάποιοι εκαναν αναφορά και κατέβηκε…

Δημήτρης Κραβαρίτης

Αύγουστος 2019 Καρέ, Ρεθύμνου

Τότε έτυχε να είμαστε στο πανηγύρι με κοινή παρέα. Περασε απο δίπλα μας ένα κορίτσι 14 χρόνων, μου είπε: ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ.

Του λέω είναι μικρή.

Η απάντηση του: ΤΡΥΠΑ ΕΧΕΙ….

Που να φανταστώ…

Σου εύχομαι ολοψυχα…»

screenshot-5-hXHmc.png

πηγή: tanea.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ