close search results icon

Εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος θάμνων στην Περιφερειακή Οδό

Εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος θάμνων στην Περιφερειακή Οδό

Εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος θάμνων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν στο τμήμα της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, από τον ανισόπεδο κόμβο με την ΠΑΘΕ έως την περιοχή του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

-Πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και την Τρίτη 29 Νοεμβρίου του 2022 στην κεντρική νησίδα με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας, τμηματικά, στην κατεύθυνση προς τα ανατολικά και κατά τις ώρες 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι.

-Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου του 2022, δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και στην κατεύθυνση προς τα δυτικά, από τις 10 το πρωί έως τη δύση του ηλίου.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ