close search results icon

Ερντογάν κατά ΗΠΑ για τις επιχειρήσεις σε Ιράκ – Συρία

«Κανείς δεν μπορεί να δώσει μαθήματα στην Τουρκία, είμαστε ο μόνος σύμμαχος στο ΝΑΤΟ που πολέμησε σώμα με σώμα το Ισλαμικό Κράτος και βγήκε νικητής» δήλωσε ο "Σουλτάνος". 

Αιχμές κατά των ΗΠΑ άφησε την Παρασκευή ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την τελετή καθέλκυσης της τρίτης κορβέτας του Προγράμματος MİLGEM, από τις συνολικά τέσσερις που έχει προμηθευθεί το Πακιστάν, στα ναυπηγεία της Κωνσταντινούπολης.

«Αυτοί που εξόπλισαν το συριακό παρακλάδι (σ.σ YPG) της αυτονομιστικής οργάνωσης (σ.σ PKK) υπό το πρόσχημα της μάχης κατά του Ισλαμικού Κράτους δεν μπορούν να μας δώσουν κάποιο μάθημα. Τους ζητάμε να λογοδοτήσουν για κάθε σταγόνα αίματος που χύθηκε από τους εχθρούς της ανθρωπότητας. Κανείς δεν πρέπει περιμένει από εμάς να δείξουμε ανοχή απέναντι στους τρομοκράτες» είπε ο Τούρκος πρόεδρος στην τελετή στην οποία παρέστη και ο Πακιστανός πρωθυπουργός.

«Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τη στρατηγική της για την εξάλειψη της τρομοκρατίας στην πηγή της» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν. «Δεν θα ανεχθούμε τρομοκράτες» ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Κανείς δεν μπορεί να δώσει μαθήματα στην Τουρκία, είμαστε ο μόνος σύμμαχος στο ΝΑΤΟ που πολέμησε σώμα με σώμα το Ισλαμικό Κράτος και βγήκε νικητής» δήλωσε ο Ερντογάν.

πηγή: tvxs.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ