Festival Pozar – Day Two: Μουσική, συναίσθημα και μια ξεχωριστή στιγμή!

Η δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ Πόζαρ ξεπέρασε κάθε προσδοκία και χάρισε στο κοινό μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική και συγκινήσεις!
Το Main Stage γέμισε από ήχους, φώτα και παλμό, με τους Χατζηφραγκέτα, τον Μίλτο Πασχαλίδη και τη μοναδική Matoula Zamani να κατακτούν το κοινό με την αυθεντικότητα και την καλλιτεχνική τους δύναμη.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Μίλτου Πασχαλίδη μαζί με την Ιουλία Καραπατάκη, η οποία προετοίμασε ιδανικά το κοινό για τη σημερινή της εμφάνιση. Οι δυο τους δημιούργησαν μια μαγευτική ατμόσφαιρα γεμάτη συναίσθημα και ποιότητα.

Και καθώς η βραδιά έφτανε στο τέλος της, η πιο συγκινητική στιγμή ήρθε απρόσμενα: μια πρόταση γάμου στη σκηνή, που άφησε το κοινό συγκινημένο και γεμάτο χαμόγελα.

Το Festival Pozar συνεχίζεται δυναμικά, γεμίζοντας τα Λουτρά Πόζαρ με ήχους, συναισθήματα και αξέχαστες εμπειρίες
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Συναπάντημα Ποντιακής Νεολαίας στην Παναγία Σουμελά
19 Ιουλίου 2025 -
Τραγωδία στον Όλυμπο: Νεκρή η 45χρονη Γερμανίδα τουρίστρια
19 Ιουλίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ