close search results icon

Για το διπλό και τις βάσεις πρόκρισης στη Σαρδηνία ο ΠΑΟΚ

Πρόκειται για την 4η αγωνιστική της πρώτης φάσης της διοργάνωσης.

Τη δεύτερη νίκη του στο Basketball Champions League και συνάμα την πρώτη εκτός έδρας στην Ευρώπη για φέτος θέλει να πετύχει απόψε (21:30) ο ΠΑΟΚ στη Σαρδηνία επί της Ντινάμο Σάσαρι.

Πρόκειται για την 4η αγωνιστική της πρώτης φάσης της διοργάνωσης και ο Δικέφαλος παρά τα προβλήματα τραυματισμών θέλει να πάρει τη νίκη που θα τον διατηρήσει πάνω από την ιταλική ομάδα και κοντά σε μία από τις θέσεις των play in (2-3).

Για τον ΠΑΟΚ επιστρέφει στη δράση ο Τζέιλεν Ράιλι, ο οποίος όμως δεν βρίσκεται στο 100% της ετοιμότητάς του λόγω του ότι έχασε πολλές προπονήσεις την τελευταία εβδομάδα εξαιτίας της διάτασης που είχε υποστεί. Με ερωτηματικό συνοδεύεται η συμμετοχή του Γιανίκ Φράνκε, ο οποίος είχε έναν μυικό σπασμό στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ακολούθησε εντατικό πρόγραμμα θεραπειών.

Από την άλλη πλευρά η γηπεδούχος Σάσαρι, την οποία ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο παιχνίδι του Α’ γύρου στη Θεσσαλονίκη με 88-68, παραμένει χωρίς νίκη (0-3) και θέλει με νίκη να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση. «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξουμε είναι ο ρυθμός του παιχνιδιού γιατί η Σάσαρι είναι μία ομάδα που της αρέσει να τρέχει και να σουτάρει στο transition, άρα τα πρώτα οκτώ δευτερόλεπτα είναι πολύ κρίσιμα για τη δική μας άμυνα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κόουτς του Δικεφάλου, Άρης Λυκογιάννης.

Το πανόραμα του 7ου ομίλου

Η 4η αγωνιστική
29/11, 21:30 Ντινάμο Σάσαρι - ΠΑΟΚ
30/11, 21:00 Ντιζόν - Ουνικάχα Μάλαγα

Η κατάταξη
1. Μάλαγα 3-0
2. Ντιζόν 2-1
3. ΠΑΟΚ 1-2
4. Σάσαρι 0-3

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ