close search results icon

Γιαννιτσά: Γράμμα στον Άγιο Βασίλη με...ταχυδρομικό περιστέρι!

Γιαννιτσά: Γράμμα στον Άγιο Βασίλη με...ταχυδρομικό περιστέρι!

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Σε εξέλιξη βρίσκεται καθημερινά η «Παραμυθούπολη» του Δήμου Πέλλας, στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών, που για όγδοη συνεχή χρονιά, δίνει έναν διαφορετικό εορταστικό τόνο στην πόλη.

Μουσικά σχήματα, χορωδίες, θεατρικές ομάδες, πολιτιστικοί, περιβαλλοντικοί και αθλητικοί σύλλογοι, εθελοντικές ομάδες, μαθητές  του Δήμου Πέλλας αλλά και από άλλες  περιοχές, συμμετέχουν και φέτος στην εορταστική διοργάνωση της Παραμυθούπολης.

Μάλιστα, ενώ ήταν προγραμματισμένη έως το τέλος Δεκεμβρίου, δόθηκε παράταση έως και τις 6 Ιανουαρίου.

Να σημειώσουμε όμως κάτι ξεχωριστό, μιας και δίδεται η ευκαιρία για ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη, όχι μέσω ταχυδρομείου ή κούριερ, αλλά με…ταχυδρομικό περιστέρι.

Όπως έγινε τις προηγούμενες έτσι και τις επόμενες μέρες, ο Δήμος Πέλλας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αγωνιστικών Περιστεριών, μας περιμένει όλους, μικρούς αλλά και μεγάλους (στις 29, 30 και 31 Δεκεμβρίου) να στείλουμε γράμμα στον Αϊ Βασίλη με ένα ταχυδρομικό περιστέρι! Το pellanews βρέθηκε εκεί έστειλε ένα γράμμα, «με την ευχή να μην σταματήσει ποτέ ο Άγιος Βασίλης να προσέχει τα παιδιά και να τους φέρνει δώρα!».

Μην ξεχνάμε επίσης και το Σπιτάκι της Αλληλεγγύης, όπου ο καθένας μπορεί να αφήνει φάρμακα, τρόφιμα και παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ