close search results icon

Γιαννιτσά: Ψηλά σε Φυσική και Χημεία ο Παναγιώτης-Χρήστος Βένος

«Το βασικό στις πανελλήνιες είναι να υπάρχει στόχος», τονίζει ο μελλοντικός φοιτητής που θέλει και συνδυασμό με Βιολογία. 

Με στόχο, χωρίς άγχος και συνεχείς επαναλήψεις και εξάσκηση, συμβουλές που δίνει στους επόμενους υποψήφιους, ο Παναγιώτης Βένος, κατάφερε να «πετάξει» ψηλά σε Φυσική (18,2) και Χημεία (18,3), ενώ στις βλέψεις του υπάρχει η ενασχόληση και με τη Βιολογία. Ο Παναγιώτης μίλησε στην ΠΕΛΛΑNEWS μετά το πέρας των εξετάσεων και την επιτυχία που σημείωσε.

1. Πώς νιώθεις για τους βαθμούς που πέτυχες τελικά; Ευχαριστημένος, μπορούσες και καλύτερα;

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τους βαθμούς μου. Νιώθω χαρούμενος γιατί η προσπάθεια που έκανα όλη τη χρονιά απέδωσε καρπούς κ έγραψα όσο καλύτερα μπορούσα.

2. Περίμενες το συγκεκριμένο περιεχόμενο ύλης για εξέταση; Πως ήταν η προετοιμασία που έκανες κατά τη διάρκεια της χρονιάς;

Τα θέματα ήταν αναμενόμενα και είχα προετοιμαστεί πολύ καλά για παρόμοια ερωτήματα μέσα από ασκήσεις και διαγωνίσματα καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Επίσης με βοήθησε πάρα πολύ το γεγονός ότι τελειώσαμε νωρίς την ύλη και κάναμε συνέχεις επαναλήψεις.

3. Βλέπω ότι τα πήγες καλά σε Χημεία και Φυσική. Είναι τα αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν περισσότερο , θα ήθελες κάτι τέτοιο επαγγελματικά;

Η Φυσική είναι ένα πολύ ενδιαφέρον μάθημα αλλά δε μου δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθώ επαγγελματικά, από το πεδίο που έχω επιλέξει. Η Χημεία είναι ένας κλάδος που σκέφτομαι να ακολουθήσω επαγγελματικά σε συνδυασμό με τη Βιολογία.

4. Τι θα συμβούλευες τους επόμενους υποψήφιους , ως έμπειρος πια και επιτυχών στις πανελλήνιες εξετάσεις;

Το βασικό είναι να υπάρχει στόχος. Από κει και πέρα δε χρειάζεται άγχος αλλά πρόγραμμα, συνεχή εξάσκηση και επαναλήψεις.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου που με στήριξαν σ’ αυτή την προσπάθεια μου και προπαντός την οικογένειά μου που είναι πάντα δίπλα μου σε οποιαδήποτε επιλογή μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ