close search results icon

Η υπόσχεση του Πάρντιου και η ανάγκη ο Άρης να κερδίσει τον Ολυμπιακό

Η υπόσχεση του Πάρντιου και η ανάγκη ο Άρης να κερδίσει τον Ολυμπιακό

Ο Αρης δεν χάλασε την παράδοση που τον θέλει να έχει νέο προπονητή πριν καλά- καλά αρχίσει το Πρωτάθλημα και ο Aλαν Πάρντιου είναι αυτός ο οποίος καλείται να διορθώσει πράγματα και να οδηγήσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της. Γιατί προπονητής μπορεί να άλλαξε, αλλά οι στόχοι παραμένουν ίδιοι. Αντίστοιχοι με την επένδυση που έγινε στο ρόστερ. Πορεία πρωταθλητισμού και παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου. Αυτοί είναι οι στόχοι που μπήκαν από τον Θόδωρο Καρυπίδη και έχουν την υποχρέωση προπονητής και παίκτες να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να τους υπηρετήσουν.

Η απομάκρυνση του Μπούργος, απ’ ότι φάνηκε επέδρασε θετικά στην ομάδα. Ο έχων επαγγελματικό εγωισμό Τόλης Τερζής, δούλεψε την ομάδα, προβληματίστηκε για τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων και ο Αρης έκανε ένα εξαιρετικό β’ ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ και πήρε ένα μεγάλο «διπλό» στην Τρίπολη. Απόδειξη ότι υπάρχουν αντανακλαστικά, γιατί ποιότητα υπάρχει σίγουρα.

Το έχω γράψει και στο παρελθόν ότι ο Αρης, όπως και πολλές άλλες ομάδες του Πρωταθλήματος, έχει ανάγκη από χρόνο προκειμένου να βγάζει μέσα στο γήπεδο όλη την ποιότητα του ρόστερ. Ο χρόνος αυτός δεν είναι απεριόριστος, καθώς αγώνας που περνάει δεν ξαναπερνάει. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη 4 στα 4, έχοντας μάλιστα κερδίσει κι ένα ντέρμπι, οπότε οποιαδήποτε άλλη απώλεια από τις ομάδες που έχουν στόχο την κορυφή θα σημάνει πολλά.

Αρα ο Αρης έχει πρόσθετους λόγους για να νικήσει αύριο τον Ολυμπιακό. Ομάδα η οποία ακόμη ψάχνει τον βηματισμό της, αλλά συγχρόνως μοιάζει με λαβωμένο θηρίο. Η αγωνιστική επιβίωση όμως του Αρη επιβάλλει να αγκαλιάσει τη νίκη.

Η παρουσία Πάρντιου στον πάγκο μάλλον θετική κρίνεται. Μπορεί να μην έχει προλάβει να μάθει καλά το ρόστερ της ομάδας, αλλά το γεγονός ότι την παρακολουθεί από την ημέρα που έκανε συμφωνία είναι θετικό. Το σημαντικότερο, ότι η κάθε αλλαγή στον πάγκο αλλάζει και την ψυχολογία των παικτών. Αυτά βεβαίως είναι όλα θεωρητικά και πρέπει να αποδειχθούν στην πράξη. Όπως και η υπόσχεση του Αγγλου προπονητή ότι «οι ποδοσφαιριστές θα δίνουν όλα όσα μπορούν, σε κάθε αγώνα». Ιδωμεν.

Τελικά όσοι έχουν κατηγορήσει την ΕΠΟ ως “άνδρο διαφθοράς” θα πρέπει να πάνε να εξομολογηθούν και να ζητήσουν συγχώρεση. «Παρθεναγωγείο» είναι μπροστά στην Ομοσπονδία της Ισπανίας. Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα και πιο συγκεκριμένα την «El Mundo», ο Λουίς Ρουμπιάλες πρόεδρος της FEB κατηγορείται για διοργάνωση οργίων! Και μάλιστα φέρεται να προχώρησε στις συγκεκριμένες ενέργειες με τα χρήματα της Ομοσπονδίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ