close search results icon

Η γιορτή του τένις στην Αριδαία

Η γιορτή του τένις στην Αριδαία

Η Αριδαία τείνει να μετατραπεί σε κέντρο του τένις καθώς στις εγκαταστάσεις τένις του Ομίλου αντισφαίρισης Αλμωπίας διοργανώνονται όμορφες εκδηλώσεις. 

fb-img-1652625511683.jpg

Το πρωί της Κυριακής δεκάδες παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν τένις αλλά και να διασκεδάσουν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου αντισφαίρισης Αλμωπίας. Μάλιστα ανάμεσα σε αυτούς που παραβρέθηκαν ήταν και ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας Δημήτρης Βέσκος αλλά και ο πρόεδρος του συλλόγου Πέτρος Τσαρκνιας 

fb-img-1652625533642.jpg

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης εξέδωσε και την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας διοργάνωσε το Προπαιδικο Πρωτάθλημα της Γ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας με τη συμμετοχή πολλών αθλητών και αθλητριών από την Αλμωπία, την Έδεσσα, την Σκύδρα, τα Γιαννιτσά, την Αλεξάνδρεια, την Νάουσα και την Βέροια. Ήταν μια γιορτή του αθλητισμού, μια γιορτή και χαρά για το tennis. Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι γονείς και προπονητές των μικρών αθλητών, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίας Δημήτριος Βεσκος, ο Αντιδήμαρχος Δημήτριος Γιάντσης, ο Δημοτικός σύμβουλος Λάκης Προκοπιδης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πιπεριάς Πέτρος Κωνσταντινίδης και πολλοί φίλοι του Ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ