close search results icon

Ημερίδα ΔΕΥΑ Αλμωπίας για την εκτίμηση παρουσίας Αρσενικού κτλ...

Ημερίδα ΔΕΥΑ Αλμωπίας για την εκτίμηση παρουσίας Αρσενικού κτλ...

«Ημερίδα για την παρουσίαση του έργου «Εκτίμηση Παρουσίας Αρσενικού και Λοιπών Ρυπαντικών Παραμέτρων στα  Υπόγεια και Επιφανειακά Υδατικά Συστήματα σε Περιοχές της  Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας - Αποτύπωση Υδρογεωλογικών  Συνθήκων»

Ημερίδα για την παρουσίαση του έργου «Εκτίμηση Παρουσίας  Αρσενικού και Λοιπών Ρυπαντικών Παραμέτρων στα Υπόγεια και  Επιφανειακά Υδατικά Συστήματα σε Περιοχές της Περιφερειακής  Ενότητας Πέλλας - Αποτύπωση Υδρογεωλογικών Συνθήκων» που θα  πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ. στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία.

afisa-hmeridas-1.jpg

Η Ημερίδα απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ενημερωθεί σχετικά  με το θέμα και πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης του  Προγράμματος «Διαχείριση Υδάτων» του Χρηματοδοτικού  Μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΧΜ ΕΟΧ) 2014-2021 στον άξονα «ΡΑ11- Βελτίωση της κατάστασης των υδατικών  συστημάτων» της Περιφέρειας Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Φορέας υλοποίησης της πράξης είναι ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων  Έρευνας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τη  Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας.

Η ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ