close search results icon

Ήττα για τον Αλμωπό από Λαμία με 0-2

Στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών έγινε ο αγώνας. 

Με αρκετές αλλαγές προσώπων και δίχως να χρειαστεί να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης η Λαμία «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο κέρδισε με 0-2 τον Αλμωπό Αριδαίας.

Το εισιτήριο για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδος σφράγισε η Λαμία που κέρδισε με 2-0 τον Αλμωπό Αριδαίας στο ουδέτερο γήπεδο των Γιαννιτσών που διεξήχθη ο αγώνας.

Η Λαμία παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρκετές αλλαγές με τον Τζιανλούκα Φέστα να δίνει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα. Στην αντίπερα όχθη ο Αλμωπός Αριδαίας των αρκετών αλλαγών στο ρόστερ του, έδωσε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς αναμένοντας την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η Λαμία όντας καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, άνοιξε το σκορ στο 25' χάρη στην εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Προβυδάκη και επί της ουσίας απλοποίησε την κατάσταση, διώχνοντας το άγχος. Ο Αλμωπός στη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία που δημιούργησε βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, όμως το γκολ του Πόποβιτς, ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η Λαμία στο 60' βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Μαρμεντίνι και κάπου εκεί ουσιαστικά κρίθηκαν τα πάντα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Σέχου, Τσιμπούκας, Γιαλαμούδης (71' Μανωλάκης), Έππας (65' Κέρθι), Πέλκας (83' Τσίπουρας), Κολλαρας, Πόποβιτς (65' Παπαδόπουλος), Γιουκούδης, Πέττας

Λαμία (Τζανλούκα Φέστα): Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Νούνιες (82' Μπάμπης), Γιακουμάκης, Σλίβκα (70' Μανούσος), Μαρμεντίνι (82' Τσούκαλος), Μπεντίτες, Ασκόφσκι (59' Μπεχαράνο), Ρόμανιτς (82' Καραμάνος)

πηγή: sdna.gr

* Περισσότερα στοιχεία, λεπτομέρειες και παρασκήνιο από τον αγώνα από τον συνάδελφο Στέφανο Μίντζα και το pellanews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ