close search results icon

Ήττα στις καθυστερήσεις για Ηρακλή, πλήρωσε τα αμυντικά λάθη του

Ήττα στις καθυστερήσεις για Ηρακλή, πλήρωσε τα αμυντικά λάθη του

Ο Παναθηναϊκός Β' με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα έφυγε με το τρίποντο από την έδρα του Ηρακλή με σκορ 3-2, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 2. Με αυτή τη νίκη το "τριφύλλι" έφτασε τους 8 βαθμούς, ενώ οι "κυανόλευκοι" έμειναν στους 4.

Οι γηπεδούχοι έκλεψαν τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, ο Ματίας Τόμας βγήκε απέναντι από τον Ξενόπουλο, ο τερματοφύλακας των πράσινων απέκρουσε αρχικά αλλά ο Τόμας πήρε το ριμπάουντ και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του (1-0).


Ο Παναθηναϊκός με πρωταγωνιστή τον Μπιλάλ έκανε την ολική ανατροπή πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, με τον νεαρό των φιλοξενούμενων να πετυχαίνει δύο τέρματα σε διάστημα εννέα λεπτών (34', 43').

Στο 52ο λεπτό ο Γιουμπιτάνα δέχτηκε μαρκάρισμα μέσα στη μεγάλη περιοχή με τον διαιτητή του αγώνα να δείχνει την άσπρη βούλα, με τον Μελούνοβιτς να ευστοχεί από σημείο του πέναλτι ισοφαρίζοντας για τον Ηρακλή (2-2).

Η απόφαση του διαιτητή Τομαρά να δείξει την άσπρη βούλα υπέρ του Ηρακλή προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα ο Γενικός Αρχηγός των "πράσινων", Γιάννης Καλιτζάκης, να αντικρίσει την κίτρινη κάρτα.

Στο 90+2' ο Σαρδέλης, οποίος είχε περάσει ως αλλαγή, πλάσαρε τον Βελλίδη για το 2-3 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ηρακλής (Προπονητής: Κώστας Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Α. Παπαστεριανός, Βιτλής, Σίλβα (89' Κουντουριώτης), Γιουμπιτάνα, Πατράλης, Άλεξιτς (46' Μελούνοβιτς), Τόμας, Τότσκα.

Παναθηναϊκός Β' (Προπονητής: Σωτήρης Αντωνίου): Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (66' Ανδρικόπουλος), Εμπό, Σιδεράς, Μαρτίνης, Βουτσάς, Ηλιάδης (59' Σερπέζης), Αθανασακόπουλος, Ρόμπι, Τερεζίου, Μπιλάλ (66' Σαρδέλης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ