close search results icon

Καμαρά: «Διεκδικώ τη θέση μου στον Άρη, μεγάλο σχολείο ο Ολυμπιακός»

Στην ερώτηση πώς βρήκε την κατάσταση στον Άρη με την επιστροφή του, τόνισε: «Βρήκα μια ομάδα συμπαγή.

Για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη μίλησε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, σχολιάζοντας παράλληλα την εμπειρία του στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Ερωτώμενος αρχικά πώς αισθάνεται που επέστρεψε στον Άρη, σε μια γνώριμη γι’ αυτόν ομάδα, απάντησε: «Αισθάνομαι πολύ καλά που επέστρεψα. Είναι ωραίο να επιστρέφεις σε ένα περιβάλλον, που το γνωρίζεις. Είμαστε όλοι χαρούμενοι, κι εγώ κι η ομάδα, για την επιστροφή μου! Γνωρίζω πολλούς από τους νέους μου συμπαίκτες, το προπονητικό κέντρο, το γήπεδο, όλη τη λειτουργία της ομάδας. Αυτά είναι καλά για εμένα».

Στην ερώτηση πώς βρήκε την κατάσταση στον Άρη με την επιστροφή του, τόνισε: «Βρήκα μια ομάδα συμπαγή. Οι παίκτες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους κι αυτό βοηθάει από όλες τις απόψεις. Είδα αρκετά παιχνίδια του Άρη ως τώρα στη σεζόν. Είναι μια καλή ομάδα και φαίνεται αυτό. Σε ό,τι με αφορά και σε ό,τι αφορά στην επιστροφή μου, καταλαβαίνω ότι πρέπει να δουλέψω πολύ, για να δείξω ότι μπορώ να δώσω το κάτι παραπάνω, που περιμένει η ομάδα από εμένα. Δεν είναι εύκολο, όμως, πρέπει να το κάνω».

Στην επισήμανση ότι με την επιστροφή του στον Άρη βρήκε έναν Άγγλο προπονητή, τον Άλαν Πάρντιου, σχολίασε: «Είναι καλό που βρίσκω προπονητή από την Αγγλία. Έχουμε ίδια νοοτροπία κι αυτό με βοηθάει. Από εκεί και πέρα, όμως, η γλώσσα του ποδοσφαίρου είναι ίδια παντού και τελικά όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο».

Σχετικά με το πότε πιστεύει ότι θα είναι έτοιμος να δώσει το 100% σε επίσημα παιχνίδια, ήταν ξεκάθαρος: «Πρέπει να δουλέψω, για να είμαι έτοιμος το συντομότερο δυνατό. Θέλω να βρω καλό αγωνιστικό ρυθμό. Από την ημέρα που ήρθα ξανά στον Άρη κάνω έξτρα ατομική προπόνηση, για να το καταφέρω αυτό. Δουλεύω σκληρά και θα συνεχίσω το πρόγραμμα και τις επόμενες ημέρες. Πιστεύω ότι σύντομα θα φτάσω στο 100%».

Όσο για το πώς ήταν η εμπειρία του στον Ολυμπιακό, εξήγησε: «Ήταν μια καλή εμπειρία. Βρήκα καλούς συμπαίκτες εκεί. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο κλαμπ, ήταν μεγάλο βήμα για μένα. Με βοήθησε η παρουσία μου εκεί να προοδεύσω αγωνιστικά και να ωριμάσω, να καταλάβω καλύτερα το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, η ομάδα άλλαξε τρεις προπονητές σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό δεν ήταν εύκολο για εμένα, όπως δεν είναι για κανέναν παίκτη. Δεν έχω να πω κάτι άσχημο, όμως, για κάποιον».

Σε ό,τι αφορά στο ερχόμενο παιχνίδι μεταξύ του Άρη και του Ολυμπιακού και σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν οι “κίτρινοι” για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στην έδρα των αντιπάλων τους, εκεί όπου βρισκόταν ο Καμαρά μέχρι πρότινος δηλαδή, ο επιθετικός από τη Μαυριτανία απάντησε: «Θα είναι μια μεγάλη μάχη, αυτό είναι σίγουρο. Θέλουμε τη νίκη, τη χρειαζόμαστε. Το ίδιο, όμως, και ο Ολυμπιακός. Περιμένω ένα πολύ ενδιαφέρον και δυνατό παιχνίδι, στο οποίο θα πάμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Αυτό πρέπει να κάνουμε».

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ