close search results icon

Κάνει πίσω η Άβα Γαλανοπούλου

Θέση υπέρ της ηθοποιού είχε πάρει και ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Κάνει πίσω η Άβα Γαλανοπούλου

Η Άβα Γαλανοπούλου οδηγήθηκε σε συμβιβασμό με τον πρώην σύντροφό της, έναν γνωστό Βολιώτη επιχειρηματία, ο οποίος κατηγορούνταν για απάτη σε βάρος της ηθοποιού και φέρεται να της είχε καταχραστεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Η υπόθεση αφορούσε ποσό περίπου 1.240.000€ κατά τα λεγόμενα του δικηγόρου της κ. Γαλανοπούλου, το οποίο ο καταδικασθείς φέρεται να είχε αποσπάσει από την ηθοποιό, δήθεν ότι θα επένδυε τα χρήματά προς όφελός της.

Σημειώνεται ότι θέση υπέρ της ηθοποιού είχε πάρει και ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Πληροφορίες του magnesianews αναφέρουν ότι η ηθοποιός έκανε ανάκληση της μήνυσης κατά του Βολιώτη, με αποτέλεσμα το Δικαστήριο να τον απαλλάξει. Ο επιχειρηματίας είχε καταδικαστεί αρχικά από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε φυλάκιση έξι ετών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για τρία χρόνια.

Το Δικαστήριο στην ετυμηγορία του ανέφερε πως ο καταδικασθείς θα έπρεπε να επιστρέψει στην κ. Γαλανοπούλου το ποσό των 250.000 ευρώ. Στην απολογία του ο Βολιώτης επιχειρηματίας είχε υποστηρίξει πως δεν την εξαπάτησε και πως της επέστρεψε από το ένα εκατομμύριο, ποσό της τάξης των 400 χιλιάδων.

Ο επιχειρηματίας, μάλιστα, είχε ισχυριστεί πως η καταγγελία σε βάρος του έγινε, γιατί η ηθοποιός πληγώθηκε από τον χωρισμό τους.

«Η δικαστική διαμάχη με πήγε πολύ πίσω και μου κόστισε επαγγελματικά αυτή η ιστορία. Νόμιζαν ότι δεν μπορώ να παίξω στο θέατρο. Κάποια στιγμή υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα για την απώλεια των κιλών μου. Ίσως νόμιζαν ότι δεν είμαι ικανή να παίξω ή ότι είμαι μία που θέλει να τα εγκαταλείψει όλα ή να εγκαταλείψει το μάταιο τούτο κόσμο. Όμως ξαναξεκινάω τώρα, άλλωστε έγινε ο πρώτος κύκλος του δικαστηρίου και αυτό μου έδωσε κάποια χαρά. Υπήρξε προδοσία σε όλα τα επίπεδα. Δεν ήξεραν ούτε οι γονείς μου τι συμβαίνει», είχε πει η Άβα Γαλανοπούλου σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

πηγή: dailymedia.com.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ