close search results icon

Καστρίτης: «Πολλοί θέλουν να έρθουν και να παίξουν στον Άρη»

Καστρίτης: «Πολλοί θέλουν να έρθουν και να παίξουν στον Άρη»

Ο Γιάννης Καστρίτης ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Άρη και από αυτήν την κίνηση άρχισε ο σχεδιασμός της ομάδας της νέας σεζόν. Ο 40χρονος προπονητής μίλησε στην ΕΡΤ για τη νέα περίοδο που θα συνδυαστεί με την επιστροφή στην Ευρώπη μέσω του FIBA Europe Cup.

«Το κέρδισε η ομάδα, το δικαιούμασταν και παίρναμε τέτοια μηνύματα από τον κόσμο. Το βιώνουμε πλέον και στην αγορά, καθώς πολλοί θέλουν να έρθουν και να παίξουν στον Άρη. Κάτι το οποίο έχει αλλάξει σε σχέση με πέρσι. Η παρουσία στην Ευρώπη είναι ένα βήμα προς τα μπροστά».

Φυσικά, αναφέρθηκε στη περσινή χρονιά και την ανάγκη να παλέψουν και την επόμενη.

«Αφήνουμε πίσω μας την περσινή χρονιά, κρατάμε τη δουλειά που κάναμε. Γνωρίζουμε πως θα είναι εξίσου δύσκολα και φέτος. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα γκρουπ παικτών με νεανικότητα, κίνητρο και ενθουσιασμό».

Τέλος, μίλησε για τον Δημήτρη Ιτούδη, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν από τους καλύτερους προπονητές και το γεγονός πως είναι κοινά αποδεκτός.

«Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ένας προπονητής κορυφαίας κλάσης και είναι σημαντικό να υπάρχει αναγνώριση και σεβασμός απ' όλους».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ