close search results icon

Καταγγελίες για απόπειρα δωροδοκίας πριν από το ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια!

«Καταλαβαίνετε τι κύκλωμα έχουν;».

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Ρουμάνου, άλλοτε ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Τζορτζ Φλορέσκου, ότι προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν πριν από παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, όταν αγωνιζόταν στην Κύπρο (2015-17).

Ο Ρουμάνος μέσος αγωνίστηκε στην Ομόνοια τη διετία 2015-17 και σε συνέντευξή του στην πατρίδα του, έκανε λόγο για προσπάθεια δωροδοκίας του πριν από ένα ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ το διάστημα που βρισκόταν στη Μεγαλόνσο.

«Καταλαβαίνετε τι κύκλωμα έχουν;» είπε χαρακτηριστικά.

«Έχω μια ιστορία να πω. Ήμουν στην Κύπρο στην Ομόνοια Λευκωσίας και κάποιος από την αντίπαλη ομάδα, ο μεγάλος αντίπαλος ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, επικοινώνησε μαζί μου για μια διευθέτηση. Ήταν εξαιρετικά περίεργο.

Αυτοί από την αντίπαλη ομάδα κάλεσαν κάποιον από τη Ρουμανία που ήρθε στην Κύπρο, έμεινε στο ξενοδοχείο που έμενα με την ομάδα και επικοινώνησαν μαζί μου.

Αρχικά, μου είπε ότι θα έχει μια προσφορά για μένα και αν μπορούμε να συναντηθούμε. Κάτι δεν πήγαινε καλά, κάποιος ερχόταν με προσφορά, έπρεπε να δούμε αν θα μπορούσαμε να διαπραγματευτούμε. Μετά μου είπε ότι έγιναν μόνο συζητήσεις, ότι δεν υπήρχε ξεκάθαρη πρόταση, αλλά με ρώτησε αν θα ήμουν διατεθειμένος την επόμενη μέρα, στον αγώνα, να το κάνω πιο εύκολο.

Είπα, “Συγγνώμη, αλλά μην έρθεις ξανά σε μένα με τέτοιο πράγμα”. Σηκώθηκα και έφυγα. Μετά με φώναξε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και μου είπε: “Βλέπεις ότι στο δωμάτιο δεν ξέρω ποιος σε περιμένει!”. Του είπα τότε: “Για τη ζωή σου, μην με ξανακαλέσεις! Σε κανένα αριθμό. Ούτε στο κινητό, ούτε στο ξενοδοχείο, ούτε πουθενά”.

Αυτό με συγκλόνισε κι εμένα, που ήρθε κάποιος από τη Ρουμανία. Καταλαβαίνετε τι κύκλωμα έχουν;! Με πήρε στην άκρη με κάποιο τρόπο. Αυτή ήταν η μόνη εμπειρία, αλλά ποτέ δεν συμμετείχα σε κάτι τέτοιο και ποτέ δεν θα γίνω μέρος σε κάτι τέτοιο. Εδώ δεν είναι πλέον μόνο θέμα ακεραιότητας, αλλά και πίστης».

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ