Λάκης Βασιλειάδης: Άμεση ανταπόκριση για το χαλάζι στην Πελλα
Γρήγορα αντανακλαστικά ειχε ο Λάκης Βασιλειάδης με το χαλάζι που έπληξε περιοχές της Πέλλας. Ο βουλευτής Πέλλας δήλωσε
Η σφοδρή χαλαζόπτωση που δυστυχώς έπληξε σήμερα τις τοπικές κοινότητες της Αλμωπίας, την ώρα μάλιστα που έτυχε να βρίσκομαι στην περιοχή, αποτελεί ένα πλήγμα για τους τοπικούς παραγωγούς, καθώς ήταν έτοιμοι να μαζέψουν τους καρπούς τους. Είναι πολύ λυπηρό για άλλη μια χρονιά οι παραγωγοί να έχουν καταβάλλει όλα τα έξοδα και να χάνεται η σοδιά τους λίγο πριν την συγκομιδή.
Άμεσα επικοινώνησα με την προϊσταμένη του καταστήματος του ΕΛΓΑ κ. Μ. Παππά ζητώντας να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες, ώστε να γίνουν οι επισημάνσεις, οι αναγγελίες και οι δηλώσεις από τους παραγωγούς.
Παραμένουμε δίπλα στους παραγωγούς παρακολουθώντας στενά τις διαδικασίες, ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα ξεκινήσουν άμεσα και θα προχωρήσουν γρήγορα.
(φώτο αρχείου με την κα Παππά)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε την Ανατολική Αλμωπία
24 Μαΐου 2026 -
Αλμωπία: Δράσεις για την ημέρα Οικογένειας
24 Μαΐου 2026
ΣΧΟΛΙΑ