close search results icon

Ληστές ανοίγουν τα ίδια σπίτια 2 και 3 φορές: Έψαξαν ακόμα και την κατάψυξη για κοσμήματα

Ληστές ανοίγουν τα ίδια σπίτια 2 και 3 φορές: Έψαξαν ακόμα και την κατάψυξη για κοσμήματα

Δύο και τρεις φορές χτυπάνε στα ίδια σπίτια οι ληστές, όπως φαίνεται και σε δύο περιστατικά που έγιναν τις ημέρες των γιορτών στα Μελίσσια.

Το πρώτο περιστατικό έγινε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην οδό Τερψιθέας, όταν τρία άτομα πήδηξαν τα κάγκελα και μπήκαν στον περίβολο μίας μονοκατοικίας. Βρήκαν σε μία πλαστική ντουλάπα ένα σκεπάρνι, με το οποίο έσπασαν την κλειδαριά της πόρτας, εισέβαλαν στο σπίτι και άρπαξαν κοσμήματα. Έβαλαν τα κλοπιμαία σε μία μαξιλαροθήκη και έγιναν καπνός.

Στη λεωφόρο Δημοκρατίας οι ληστές έπεσαν πάνω σε ένα περιπολικό το οποίο τους έκανε σήμα να σταματήσουν και όταν δεν σταμάτησαν ξεκίνησε η καταδίωξη. Οι τρεις ληστές εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο αφήνοντας μέσα την μαξιλαροθήκη με τα κλοπιμαία. Λίγο πιο κάτω από το σημείο εγκατάλειψης οι αστυνομικοί συνέλαβαν τα τρία άτομα. Σημειώνεται πως στο εν λόγω σπίτι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται διάρρηξη.

Έψαξαν ακόμα και στον καταψύκτη

Στην ίδια περιοχή σύμφωνα με το Mega, σημειώθηκε και άλλο περιστατικό κλοπής. Διαρρήκτες μπήκαν για δεύτερη φορά στο ίδιο σπίτι και δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Στο συγκεκριμένο σπίτι έψαξαν ακόμα και τον καταψύκτη και τα κλιματιστικά στην προσπάθειά τους να βρουν χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Η λεία της σπείρας στο τελευταίο περιστατικό ήταν 60.000 ευρώ σε χρυσαφικά, καθώς και 500 ευρώ σε μετρητά. Η Αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει τους συγκεκριμένους ληστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ