Το πρώτο κατάστημα ΚΕΝ στην Βόρεια Ελλάδα άνοιξε στην Έδεσσα!
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

17 Ιουνίου 2017

Το ΚΕΝ ΕΔΕΣΣΑΣ σας περιμένει στο κέντρο της πόλης, σε ένα όμορφο περιβάλλον , προκειμένου να ενημερωθείτε πώς θα προμηθευτείτε ρεύμα για το σπίτι ή την επιχείρησή σας με μειωμένο έως και 25% τιμολόγιο.

Ο νέος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας ΚΕΝ του Ομίλου Καράτζη βρίσκεται τώρα ακόμα πιο κοντά σας με κατάστημα στην Έδεσσα, Πλατεία Ελευθερίας 19.

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝ

Η ΚΕΝ αποτελεί την 100% θυγατρική εταιρεία παροχής ρεύματος του Ομίλου Καράτζη. Οι χαμηλές χρεώσεις, η παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η εισαγωγή καινοτόμων ιδεών και υπηρεσιών, καθώς και η βιώσιμη ανάπτυξη και ο σεβασμός στην κοινωνία και στο περιβάλλον αποτελούν τους βασικούς άξονες δράσης της ΚΕΝ ως σύγχρονου και ανταγωνιστικού παρόχου ενέργειας που στοχεύει στην δημιουργία ισχυρής σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Με σεβασμό και ευθύνη απέναντι στον οικιακό καταναλωτή και στους εταιρικούς πελάτες της, η ΚΕΝ προσφέρει οικονομικές και συμφέρουσες λύσεις για το σπίτι και τις επιχειρήσεις Χαμηλής και Μέσης Τάσης.

Η ΚΕΝ δίνει ρεύμα συνδυάζοντας ανταγωνιστικές χρεώσεις και άψογη εξυπηρέτηση με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτή.

ΠΟΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝ

Η ΚΕΝ δίνει ρεύμα σε οικιακούς καταναλωτές και επιχειρήσεις προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και παροχές που κάνουν την διαφορά σε τιμές και υπηρεσίες.

· Μη καταβολή εγγύησης στην περίπτωση εξόφλησης μέσω πάγιας εντολής.

· Έκπτωση έως 15% με την εμπρόθεσμη πληρωμή των οφειλών

· Ασυναγώνιστες τιμές

· Άψογη εξυπηρέτηση από εξειδικευμένους επαγγελματίες

· Παρακολούθηση των μηνιαίων χρεώσεων μέσω του My KEN

ΚΕΝ για το σπίτι

Επιλέξτε το οικιακό πακέτο της ΚΕΝ που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και δώστε ρεύμα στην καθημερινότητά σας εξασφαλίζοντας ανταγωνιστικές τιμές και αξιόπιστες υπηρεσίες στοχεύοντας στη μείωση του προϋπολογισμού.

ΚΕΝ για την επιχείρηση

Τα επαγγελματικά πακέτα της ΚΕΝ που αφορούν τις επιχειρήσεις Χαμηλής τάσης προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές και αξιόπιστες υπηρεσίες στοχεύοντας στην μείωση των εξόδων της επιχείρησης.

ΚΕΝ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΓΙΟΥ – ΚΕΛΛΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Πλατεία Ελευθερίας 19

Τ. 23810 22 202

  • Social network:

ΠελλαNews

Αργυρουπόλεως 6,
58500, Σκύδρα
Τηλέφωνο: +3023810.81811
Fax: +3023810.81812
Mail: info@pellanews.gr
Mail: pellanews@otenet.gr