Εθελοντική Αιμοδοσία στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

15 Μαΐου 2018 K2_ITEM_AUTHOR 

Στα πλαίσια δράσεων εθελοντισμού που πραγματοποιούνται στο σχολείο μας καθιερώσαμε και την Εθελοντική Αιμοδοσία, που φέτος γίνεται για συνεχή φορά.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη  24  Μαΐου 2018 από τις 9.00 π.μ. - 13.00 μ.μ. στο χώρο του σχολείου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και το Νοσοκομείο Έδεσσας.

Στόχος όλων μας είναι να εμφυσήσουμε στα παιδιά μας την αξία της προσφοράς, δίνοντας πρώτοι οι γονείς και οι δάσκαλοι το παράδειγμα, να καλλιεργήσουμε ιδεώδη και αξίες, όπως η αλληλοβοήθεια, ο σεβασμός και η αλληλεγγύη, μέσα από τη βιωματική μάθηση, να αναβαθμίσουμε τη σχολική ζωή συνδέοντάς την με την κοινωνική πραγματικότητα, για ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία.

H Τράπεζα Αίματος του «Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημ. Σχ. Κρύας Βρύσης» βοηθά όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη και δέχεται καταθέσεις δωρεάς αίματος όλο το χρόνο στους λογαριασμούς της στα Νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών.

Πρώτα απ' όλα όμως να αναδείξουμε το μεγαλείο της αγάπης του ανθρώπου προς το συνάνθρωπο και να προσφέρουμε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής για το οποίο αρκούν μόνο 10'!!!

Σας περιμένουμε όλους!!!

"Δ Ω Σ Τ Ε    Κ Α Ι    Σ Ω Σ Τ Ε"

 

Δελτίο τύπου

  • Social network:

ΠελλαNews

Αργυρουπόλεως 6,
58500, Σκύδρα
Τηλέφωνο: +3023810.81811
Fax: +3023810.81812
Mail: info@pellanews.gr
Mail: pellanews@otenet.gr