Θερμότατη υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Σκύδρα και στο Μαυροβούνι
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

11 Ιανουαρίου 2018

Μέσα σε μια μέρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας γύρισε όλο το Νομό Πέλλας και από το Μουσείο της Πέλλας και τα Γιαννιτσά βρέθηκε στην Έδεσσα και στους καταρράκτες και από την ακριτική Αλμωπία και τον πεζόδρομο της Αριδαίας πήγε στην Σκύδρα και στην Κρύα Βρύση.

Η υποδοχή που έτυχε στο χωριό του πρώην βουλευτή και φίλου του προέδρου, Ιορδάνη Τζαμτζή ήταν πράγματι εντυπωσιακή με μικρούς και μεγάλους να του σφίγγουν το χέρι, να ανταλλάσουν μαζί του μια κουβέντα, να του χαμογελούν. Ο κ. Μητσοτάκης ήταν πράγματι ενθουσιασμένος από την παρουσία του κόσμου έξω και μέσα στο καφενείο του Μέγα στο Μαυροβούνι όπως και στο κέντρο της Σκύδρας όπου στάθηκε για λίγη ώρα να χαιρετήσει τους δεκάδες φίλους.

Πολύ όμορφες στιγμές είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με τα παιδιά και τους νεαρούς/ες που θέλησαν να φωτογραφηθούν και να βγάλουν μια selfie αλλά και να του ευχηθούν το 2018 να είναι η χρονιά που θα γίνει πρωθυπουργός.

Άλλωστε και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι σκοπός του είναι να γυρίσει όλη τη χώρα και να δει κόσμο σε όσα περισσότερα χωριά και κωμοπόλεις ώστε να περάσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, να περάσει το μήνυμα ότι αξίζουν καλύτερα οι Έλληνες από αυτή την κυβέρνηση.

στο καφενείο του Μαυροβουνίου

στην πλατεία Ελευθερίας στην Σκύδρα

Ιδιαίτερες στιγμές όταν ο Ιορδάνης Τζαμτζής τον κέρασε ένα τσιπουράκι για το καλωσόρισμα στο μικρό δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Σκύδρας το Μαυροβούνι αλλά και όταν του χάρισε ένα βιβλίο με τίτλο Κρήτη...της καρδιάς μας μαζί με παραδοσιακά προϊόντα (δείτε και το σχετικό βίντεο παρακάτω).

Προϊόντα φτιαγμένα με φροντίδα του χάρισε και η πρόεδρος του Συλλόγου γυναικών Σκύδρας η «ΣΚΥΔΡΑΙΑ», Γιάννα Θεοδωρίδου.

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Σκύδρας κ. Χατζηβασιλειάδης του ευχήθηκε δύο πράγματα, να γίνει πρωθυπουργός το 2018 και να πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ (δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο)

Ευχάριστη στιγμή ήταν όταν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θυμήθηκε το ταξίδι που είχαν κάνει με τον Ιορδάνη Τζαμτζή στην Κίνα και αναρωτιόντουσαν οι Κινέζοι αν ο Σκυδραίος βουλευτής είναι... Κινέζος (το βίντεο είναι χαρακτηριστικό)

Φίλος οδηγός ταξί παρακάλεσε τον πρόεδρο να πάει μέχρι το αυτοκίνητο του να του δείξει κάτι... την γνωστή φράση που φέρει μεγαλοπρεπέστατα στις πόρτες Εστίν ουν Ελλάς και η Μακεδονία (Στράβων) στέλνοντας έτσι το μήνυμα του για το επίκαιρο θέμα της ονομασίας της γείτονας χώρας. Ένα θέμα για το οποίο ο κ. Μητσοτάκης έκανε δήλωση από το Μαυροβούνι.

Πολυμέσα

ΠελλαNews

Αργυρουπόλεως 6,
58500, Σκύδρα
Τηλέφωνο: +3023810.81811
Fax: +3023810.81812
Mail: info@pellanews.gr
Mail: pellanews@otenet.gr