close search results icon

Με Γιάννη Χαρπίδη για έβδομη χρονιά ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Διαθέτει όλους τους σχετικούς τίτλους και τα στοιχεία ενός απόλυτα καταρτισμένου, ηθικού, εργατικού και παθιασμένου με την δουλειά του προπονητή. 

Με Γιάννη Χαρπίδη για 6η συνεχόμενη και 7η συνολικά χρονιά στον πάγκο του, θα κατέβει να αγωνιστεί ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής 2022-2023.Ο νεαρός προπονητής, έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του και το μεγαλύτερο μέρος της προπονητικής του καριέρας, με την σύγχρονη ιστορία και την πορεία της ομάδας του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας, ενώ το επαγγελματικό βιογραφικό του δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού εκτός του πανεπιστημιακού τίτλου που κατέχει (πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), διαθέτει κι όλους τους σχετικούς τίτλους και τα στοιχεία ενός απόλυτα καταρτισμένου, ηθικού, εργατικού και παθιασμένου με την δουλειά του προπονητή, που δεν βάζει όρια στην εκπαίδευση και την κατάρτισή του, κάνοντας χρόνο με τον χρόνο σταθερά και φιλόδοξα βήματα, στην όλο και πιο μεθοδική και επαγγελματική του ενασχόληση με το άθλημα του ποδοσφαίρου.
Αναμένοντας τις εξελίξεις και τις αποφάσεις για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της επικράτειας, με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και προκύψει λίγο πριν αυτά ξεκινήσουν, ξεκινάει άμεσα σε συνεργασία με την νέα διοίκηση, ο αγωνιστικός σχεδιασμός και προγραμματισμός για την νέα αγωνιστική περίοδο, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη, όποτε οριστεί επίσημα η έναρξη της.
Η διοίκηση με την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιάννη Χαρπίδη για άλλη μια χρονιά, μόνο χαρούμενη και ικανοποιημένη μπορεί να αισθάνεται, του εύχεται υγεία, με πολλές ομαδικές και ατομικές διακρίσεις και επίτευξη όλων των φιλόδοξων στόχων που θα θέσουν από κοινού, ο ίδιος και ο σύλλογος.

*με την ενημέρωση του a-pella.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ