Με το δεξί ο Αλμωπός
Στο παγωμένο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας ο Αλμωπός έκανε ποδαρικό με το δεξί για το 2020.
Ο Γιώργος Τυριακίδης στην πρώτη 11αδά για το 2020 επέλεξε τους Μένιο κάτω από τα δοκάρια, Τσιμογιάννη και Ναουμίδη το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Στογιαννίδης και Προκοπίου στα μπακ, στο κέντρο Ασλαμπάλογλου, Νικολίτσας ενώ στην επίθεση οι Μεντής, Ντόγος, Ξόμπλιος και Κωστούλας.
Η ομάδα της Αριδαίας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με σκόρερ τον Κωστούλα κατάφερε να νικήσει με 2-0 την Αγκαθία και να δείξει πως θα είναι το αφεντικό της κατηγορίας και το 2020.
Η Νίκη Αγκαθιάς δεν κατάφερε να απειλήσει χάρη στην άψογη αμυντική λειτουργία της ομάδος του Γιώργου Τυριακίδη, ενώ σπουδαία δουλειά έκανε ο Δούκας Προκοπίου που κυριάρχησε στην δεξιά πλευρά αλλά και ο Σπύρος Νικολίτσας στο χώρο του κέντρου μαζί με τον Δημήτρη Ασλαμπάλογλου. Στην επίθεση καλές στιγμές είχε ο Πάνος Ξόμπλιος που δημιούργησε πονοκέφαλο στους αμυντικούς της Αγκαθιάς.
Επόμενος αντίπαλος για τον Αλμωπό η Αστραπή Μεσοποταμίας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στα Καλάβρυτα - Έγινε αισθητός σε Κόρινθο και Πάτρα
07 Δεκεμβρίου 2025 -
Ανάλυση του Politico: Ευρώπη προσοχή, ο Τραμπ έρχεται για τις εκλογές σου
07 Δεκεμβρίου 2025