close search results icon

Μεγαλειώδη νίκη του Αερωπού ManDynamic 28-24 επί της Πυλαίας - Βλέπει πεντάδα

Μεγαλειώδη νίκη του Αερωπού ManDynamic 28-24 επί της Πυλαίας - Βλέπει πεντάδα

Στο κατάμεστο ΔΑΚ κόντρα στην περυσινή κυπελλούχο Πυλαία σε ένα ματς φωτιά και μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για τις δύο ομάδες, ένα παιχνίδι πολύ νευρικό και σκληρό έως αντιαθλητικό από πλευράς φιλοξενούμενων κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος του αγώνα. Η ομάδα της Έδεσσας πιο ποιοτική επηρεάστηκε σαφώς στο α` ημίχρονο στον ρυθμό των φιλοξενούμενων όπου και προηγηθήκαμε με 12-11. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου η ομάδα του Αερωπού με ένα ξέσπασμα στο πρώτο δεκάλεπτο πήρε το προβάδισμα και το κράτησε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Η φιλοξενούμενη πήγαν να αντιδράσουν αλλά ήταν πολύ νευρικοί, τους κατήχε το βαθμολογικό άγχος, δείγμα και η αποβολή του συνοδού τους διαμαρτυρόμενος ενώ παιζόταν το παιχνίδι. Στο τέλος πρέπει να σημειώσουμε το ζεστό χειροκρότημα που πήραν οι παίκτες από τον φίλαθλο κόσμο του Αερωπού δείχνοντας για άλλη μια φορά πόσο κόσμιοι ήταν. Ο Αερωπός είχε κορυφαίους τον Μποτσκάρεφ και Κουκουτσίδη δίχως να υστερήσουν οι υπόλοιποι. Έκανε ντεμπούτο και ο νεαρός Άγγλος Νέλσον ο ένας εκ των νεοαποκτηθέντων των τριών μεταγραφών, όπου και πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ και χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους.

Μετά το τέλος του αγώνα ο συνοδός του Αερωπού ManDynamic Μάκης Ρόμπης δήλωσε : - "Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τους φιλάθλους που γέμισαν το γήπεδο και μας συμπαραστάθηκαν πάρα πολύ και σε αθλητικά πλαίσια. Δεν προκλήθηκαν από τη συμπεριφορά των φιλοξενούμενων και αυτό το λέω διότι όταν αποβλήθηκε ο συνοδός τους κάθισαν κανονικά στην κερκίδα χωρίς να γίνει το παραμικρό (ενώ όταν φάγαμε εμείς τις δύο κόκκινες κάρτες μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού οι παίκτες ήταν αποκλεισμένοι στα αποδυτήρια λόγω του ότι απειλούνταν από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που ήταν στην κερκίδα).

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους πολλούς χορηγούς που βρέθηκαν στο γήπεδο, να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στην εταιρεία ManDynamic που παραβρέθηκαν σύσσωμη στο γήπεδο.

Δημόσια συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στον προπονητή για αυτήν τη σπουδαία νίκη!

Στην ομάδα γίνετε μια άριστη δουλειά από τη διοίκηση, κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στόχος μας είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Ακολουθεί ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με τον Δούκα ο οποίος απέκλεισε τον ΠΑΟΚ μέσα στη Θεσσαλονίκη και έχει σημειώσει σπουδαίες νίκες στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Έδεσσα το Σάββατο 4/2 στις 6 το απόγευμα στο ΔΑΚ Έδεσσας και κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο όπως και στο παιχνίδι με την Πυλαία να είναι δίπλα μας."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ