close search results icon

Μιντιάρχης | Τι θα γίνει με το debate;

ΟΣΥΡΙΖΑ ζητά εκ νέου, δημόσια, απευθείας τηλεμαχία ανάμεσα σε Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Μιντιάρχης | Τι θα γίνει με το debate;

🗳️ Οι εκλογικές αναμετρήσεις του 2012 και οι εκλογές του Ιανουαρίου 2015 διεξήχθησαν χωρίς… τηλεμαχία. Παρότι το ζήτημα απασχόλησε τα κομματικά επιτελεία οι διαφωνίες δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση debate και το θέμα κρατήθηκε ψηλά στην πολιτική αντιπαράθεση.

🗣️ Το Σεπτέμβριο του 2015 διεξήχθησαν δύο debates, τα τελευταία ως σήμερα. Το ένα με τη συμμετοχή 7 αρχηγών και το άλλο μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Ευάγγελου Μεϊμαράκη. Το «παρών» έδωσαν στο πρώτο η Φώφη Γεννηματά, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Πάνος Καμμένος.

❌ Η αναφορά τούτη καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά εκ νέου, δημόσια, απευθείας τηλεμαχία ανάμεσα σε Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη και η Νέα Δημοκρατία ποιεί τη νήσσαν. Κοντολογίς, ούτε φέτος θα έχουμε…

🔝 Κάθε προηγούμενο ρεκόρ του ERTFLIX έσπασε η νέα σειρά της ΕΡΤ1 «Το βραχιόλι της φωτιάς», που ανέβηκε στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ από την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου έως και την Τρίτη 31 Ιανουαρίου. Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, αλλά τα οχτώ επεισόδια της σειράς κατέγραψαν περισσότερες από 1 εκατομμύριο θεάσεις σε μόλις μία εβδομάδα, εκτινάσσοντας την επισκεψιμότητα του ERTFLIX κατά 49% σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα. Σάρωσε.

🤡 Έτοιμη να ριχτεί στη μάχη των εκλογών είναι η Σοφία Νικολάου. Με τη Νέα Δημοκρατία, φυσικά. Η πρώην γενική γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής και νυν υποψήφια στην Εύβοια, τοποθέτησε μάλιστα ως διευθυντή του πολιτικού της γραφείου τον… σύζυγό της, τον Κωνσταντίνο Δαυλό, του ΣΚΑΪ. Καταξοδεύτηκε.

🆕 Στις 11 ή 18 Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα, όπως όλα δείχνουν, η νέα εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου στον ΑΝΤ1 με βασική ομάδα την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Λάγιο. Θα προβάλλεται στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και θα θυμίζει το παλιό της… πακέτο.

⚽ Κοτζάμ Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων ξεκίνησε από χθες να διεξάγεται στο Μαρόκο (με τις Ρεάλ και Φλαμένγκο να αγωνίζονται στα ημιτελικά στις 8 και 7/2 αντίστοιχα) και κανένα κανάλι δεν έχει τα δικαιώματα στην Ελλάδα. Κάτι ακούγεται για το Action24, ο ΑΝΤ1 το απέρριψε. Στα αζήτητα.

🔚 Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στη «Sportday» καθώς τον τελευταίο καιρό αποχώρησαν τρεις συντάκτες καθώς και ο εκ των αρχισυντακτών Θεολόγος Αλεξανδράτος.

πηγή: dailymedia.com.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ