close search results icon

Μπάσκετ: Ο Άρης… προετοιμάζεται για «πόλεμο»

Μπάσκετ: Ο Άρης… προετοιμάζεται για «πόλεμο»

Στη διάρκεια της προετοιμασίας ενόψει του αγώνα με την Καρδίτσα ο Γιάννης Καστρίτης δεν ασχολήθηκε ούτε δευτερόλεπτο με τη διαιτησία του αγώνα στο Περιστέρι αλλά έκανε… rewind και fast forward στο βίντεο απαιτώντας από τους παίκτες του να βελτιώσουν την αμυντική συμπεριφορά τους, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα ξαναδεχθεί παθητικό 53 πόντων σε ημίχρονο. Επρόκειτο για μια συνειδητή απόφαση από τον νεαρό τεχνικό καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλει να προσφέρει δικαιολογία στους παίκτες του.

Οι «κίτρινοι» δικαιώθηκαν στους ισχυρισμούς τους για την απόδοση των διαιτητών στο Περιστέρι μέσα από τον μη ορισμό τους στα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν μάλιστα ότι οι Σταματόπουλος, Μπακάλης δεν θα είναι στους ορισμούς ούτε της επόμενης αγωνιστικής, ενώ ο Γιώργος Πουρσανίδης δεν είναι στους αγώνες του προσεχούς διημέρου. Η διαιτησία στοιχειοθετεί εντελώς διαφορετική υπόθεση για τον Γιάννη Καστρίτη καθώς θεωρεί ότι σε κάθε περίπτωση η ομάδα του θα έπρεπε να «κρατήσει» στην άμυνα και να μην δώσει τη δυνατότητα στον αντίπαλο να σημειώσει 53 πόντους σ’ ένα ημίχρονο.

Ο εκνευρισμός του έχει να κάνει με το γεγονός ότι επί δύο εβδομάδες δούλεψε με τους παίκτες πάνω σε άμυνες ζώνης έχοντας «σημαδέψει» αυτό το παιχνίδι και στην πράξη είδε τους περισσότερους από τους παίκτες να κινούνται… προς την αντίθετη κατεύθυνση. Γι’ αυτόν τον λόγο, σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο 40χρονος τεχνικός εξέφρασε (μέσω οπτικής υποστήριξης) τα παράπονά του και σε προσωπικό επίπεδο εστιάζοντας στους παίκτες οι οποίοι δεν ανταποκρίθηκαν στις άμυνες ζώνης με συνέπεια την προσφορά ελεύθερων σουτ στον αντίπαλο.

Προπωλήθηκαν πάνω από 1000 εισιτήρια!

Στα τελευταία χρόνια και με εξαίρεση τα παιχνίδια τα οποία είτε κρίνουν τίτλους είτε οδηγούν στη διεκδίκηση αυτών, η προπώληση εισιτηρίων είναι από περιορισμένη έως ανύπαρκτη. Γι’ αυτόν τον λόγο προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ενόψει του αγώνα με την Καρδίτσα ήδη έχουν προπωληθεί περισσότερα από 1000 εισιτήρια γεγονός το οποίο δείχνει ότι ενδεχομένως να σημειωθεί και ρεκόρ για τη φετινή χρονιά. Παρότι πρόκειται για έναν μη εμπορικό αντίπαλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ