close search results icon

Νέα απώλεια για τον Ηρακλή, 1-1 με τη Βέροια στο Καυτανζόγλειο

Ισορροπία δυνάμεων για τις δύο ομάδες. 

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Ηρακλής και Βέροια στο Καυτανζόγλειο για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο Γηραιός πήρε τα ηνία της αναμέτρησης από το πρώτο λεπτό και προσπαθούσε να βρει κενούς χώρους ώστε να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού (29'), οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Γιουμπιτάνα. Συνέχιζαν να πιέζουν για ένα δεύτερο τέρμα αλλά οι προσπάθειες τους δεν είχαν αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση. Τρία λεπτά μετά την έναρξη του ημιχρόνου, έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα με σουτ του Φασίδη κάνοντας το 1-1. Το παιχνίδι είχε ρυθμό και οι δύο ομάδες επεδίωκαν να βρουν ένα γκολ ακόμη. Στο 73' ο Πατράλης απείλησε με σουτ αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε. Στο 76ο λεπτό ήταν η σειρά της Βέροιας να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Βελλίδη αλλά η προσπάθεια του Φασίδη δεν είχε αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο στα τελευταία λεπτά αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της νίκης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ηρακλής : Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Κωστούλας, Βιτλής, Σίλβα, Γιουμπιτάνα, Δόρης (60′ Τότσκα), Πατράλης, Τομάς (81′ Μανουσάκης), Μελούνοβιτς (60′ Άλεξιτς).

Βέροια : Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης, Στίκας, Μαραγκός, Ιωάννου (79′ Ισαακίδης), Φασίδης (87′ Μουχάλης), Μπούζας (4′ λ.τ Μασούρας), Μπλέτσας, Ορφανίδης (87′ Κατσούκης).

πηγή: metrosport.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ