Νέα στοιχεία για την τραγωδία στην Αχαΐα – Αγκαλιά έπεσαν από τη μάντρα ο 25χρονος και ο 3χρονος που πέθανε
Νέα στοιχεία αναφορικά με την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε στον Άγιο Νικόλαο Σπάτων, στη Δυτική Αχαΐα, και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 3χρονου αγοριού βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Το παιδί έπεσε από μάντρα ύψους δύο μέτρων μαζί με συγγενικό του πρόσωπο με το οποίο έπαιζε.
Το παιδί υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και στο Καραμανδάνειο, όπου μεταφέρθηκε, οι γιατροί έδωσαν «μάχη» για να το κρατήσουν στη ζωή.
Οι γιατροί έκαναν στο παιδί επί 40 λεπτά ΚΑΡΠΑ, ωστόσο το παιδί υπέστη ανακοπή και μετά τις 20:00 την Τρίτη 11/11 κατέληξε.
Ο 25χρονος, ο οποίος επίσης νοσηλεύεται, συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Τα αίτια του τραγικού συμβάντος διερευνώνται από την αστυνομία, ενώ σύμφωνα με όσα μεταδίδει το thebest.gr ο ανήλικος και ο 25χρονος έπεσαν από τη μάντρα αγκαλιά.
Στο σημείο της πτώσης τους σήμανε συναγερμός και άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο, με τον 3χρονο να βρίσκεται σε πιο σοβαρή κατάσταση.
Η καρδιά του άτυχου αγοριού όμως το πρόδωσε και έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες μετά -και αφού είχε διασωληνωθεί- από ανακοπή.
Ο 25χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Αχαΐας «Ο Άγιος Ανδρέας» και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
newsbeast.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταθέτουν σήμερα στελέχη της «Cognitera»
12 Νοεμβρίου 2025 -
Γιαννιτσά- Παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μπαλάφα
12 Νοεμβρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ